Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred 8 hós babám...

Miért ébred 8 hós babám éjjelente 3 óránként? Tippek?

Figyelt kérdés

Oké, nő a foga, szegényemnek, de ennyiszer ébredni.

Amikor az alsó kettő nőtt,(5 hósan), akkor csak egyszer kelt, 4.30-kor ébredt 20 után először.

Most 20-kor fekszik, aztán éjfél előtt, 2-3-kor, 4-5-kor, és legkésőbb 7-kor ébredés.

Éhesnek tuti, hogy nem éhes, mert bőven vacsizik.

Alig állok a lábamon a kialvatlanságtól. Meg persze neki sem jó.

Mire gondoltok, mitől lehet?

2011. febr. 28. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Az enyém is 8 hónapos és 4 hónapja éjféltől fél-1 óránként ébred!És nem éhes!Csak úgy!És most még foga sem jön!Már megszoktam,nem is vagyok olyan fáradt!Sajnos nem tudom mitől lehet!Voltam már dokinál is vele,hogy mi lehet a gond,de azt mondta,hogy rossz alvó és kész!Előtte azért úgy ahogy aludt:(!!!
2011. febr. 28. 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert abba a korba ért, amikor ellenőriznie kell, hogy anya ott van-e. Tök normális jelenség. Szeparációs szorongásnak hívják az okosok.

Simogasd meg, ha igényli, ciciztesd, nem a kaja miatt, hanem a közelség miatt.

Az enyém is ezt csinálja kb 2 hónapja, ő 9 hónapos. :)

2011. febr. 28. 09:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát, értem. viszont én tényleg az összeesés szélén állok. nem vicc. annyira kész vagyok, hogy már kettős látásom van (tényleg!!) a fáradtságtól.

Ti kávéztok? vagy hogy csináljátok?

2011. febr. 28. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is gyakran ébred két órán belül ötször keltem fel hozzá,de ő ráadásul csak cicin hajlandó elaludni,így egy kicsit eszik és megy vissza az ágyába,neki jön a foga,de már régóta ezt csinálja.Én már megszoktam a fáradtságot,néha iszok ilyen 3az egyben-t meg alszok vele a délután,így bírom az éjszakát.
2011. febr. 28. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
1.vagyok!Én is napi 2 3az1-ben iszok!Nehezen lehet bírni ,de a muszály nagy úr!Csak az bánt egy kicsit,hogy nagyon le vagyok lakva:(,arra viszont tényleg nincs energiám,hogy NŐ legyek!
2011. febr. 28. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Nálunk is a cicin elalvás megy, de én nem foglalkozom ezzel különösebben, odafordulok, rászívja magát, én meg alszom is tovább. Nem mondom, hogy szuperül kipihenem magam, amikor mondjuk 5-6-szor ébred fel, pláne ha nem alszik vissza, hanem rendesen felébred és bulizik alvás helyett. De ha nagyon gáz a dolog, akkor délután alszom vele együtt, az sokat jelent. Vagy este én is hamarabb lefekszem.
2011. febr. 28. 13:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem. Nekünk másik szobában alszik a baba. Ráadásul a tejem vészesen fogy a kimerültség miatt.

De sebaj, fel a fejjel!! A legfáradtabb, de legszebb korszakunkban vagyunk, nem igaz?!

2011. febr. 28. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!