A bolti sűrített paradicsomból ti szoktatok kaját főzni a babátoknak? (kicsi konzerv)
Figyelt kérdés
10 hós gyerkőcnek gondolnám...pl paradicsomos krumpli, paradicsomleves rizzsel, cukkini paradicsomszószban...2013. aug. 14. 20:18
1/11 anonim válasza:
Az még felnőtnek sem egészséges!
2/11 anonim válasza:
Kaját??? Felénk étel van.
Egyebkent igen, adtam neki.
3/11 anonim válasza:
A süritett paradicsomba semmi de semmi más nincsen csak is paradicsom. Se tartosító szer se más anyag nincsen, a konzervben eláll minden nélkül. Simán használahtod, de most paradicsom szezon van ilyenkor jobb friss kerti vagy bio paradicsomot használni.
Az elsö meg még tuti életében nem látott sürített paradicsomot.
4/11 anonim válasza:
2-es több féle adalékanyagot felsorolok neked ami persze a dobozon nincs feltüntetve!
6/11 anonim válasza:
A védőnőnk azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatok abból neki ételt,ő az Aranyfácánt ajánlotta.
7/11 anonim válasza:
A sürített paradicsomban van olyan anyag, ami a fémből kiold dolgokat, így inkább az üveges verziót ajánlanám.
8/11 anonim válasza:
6 hónapos kora óta kap paradicsomos ételeket a fiam. MINDIG üveges sűrített paradicsomból csináltam, soha semmi baja nem volt tőle. Már nem főzök Neki külön, a mi paradicsomos húsgombócunkból, paradicsomlevesünkből is eszik (ugyan úgy konzervből készül).
9/11 anonim válasza:
Én üveges bio-t szoktam sűrítettből venni, krumplival, hallal pici só, fruktóz, bors. Jó ötlet a cukkinis változat, még nem próbáltam. Nekem is 10 hós a fiam. A sima, friss pari is finom, de szerintem magas a víztartalma, főzeléknek elég híg lenne vagy nem elég paradicsomos.
10/11 anonim válasza:
Például mi oldja ki a fémből a "dolgokat" szerinted, sósav? Ez már kicsit túlzás azért.
Várom a felsorolást, ami nincs feltüntetve a dobozon, és a forrást is, amire hivatkozol.
Kérdezőnek: igen. A nagynak is főztem, most 12 éves és még él. Sőt a nagymamám is evett ilyet, főzött nekünk rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!