Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi okozhatja, hogy ilyen...

Mi okozhatja, hogy ilyen gyors a mozgásfejlődése a babámnak?

Figyelt kérdés

6 hetesen már felemelte és önállóan tartotta a fejét.

8 hetesen fordult az oldalára.3 hónaposan hátról hasra.

4 hónaposan vissza.5 hónaposan kezdett el mászni,rá 2 hétre már stabilan önállóan ült.6 hónaposan állt fel először a kiságyban.Most töltötte a 7 hónapot.Már mindenhol feláll.

Sétál az ágy és a bútorok mellett.

Volt másnak is,hogy így fejlődött a babája?

Mikor tanult meg önállóan járni?A későbbiekben ez a gyors mozgásfejlődés nem okozott gondot?

Köszönöm annak,aki válaszol!

2013. aug. 13. 17:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mostanában sok ilyen gyerek van, én sem értem az okát. Az enyém mondjuk éppen az ellenkezője, mindent az utolsó utáni pillanatban kezdett el. De nem aggódunk emiatt.

Azt viszont nem hiszem, hogy bármi olyan következtetést le lehetne vonni ebből (amire a kettes hozzászóló célzott), hogy a gyors mozgásfejlődésű gyerekek biztosan kicsi Einsteinek is lesznek. Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy van összefüggés. Ha a gyors mozgásfejlődés miatt kimaradnak bizonyos szakaszok, az sokszor inkább hátrányos lehet. Még a beszédfejlődés is lehet megkésett emiatt. A jól mozgó gyerekek átalában későn kezdenek beszélni, és fordítva. Persze ez sem jelent semmit.

2013. aug. 14. 01:37
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Érdekes amiket írtatok.Amugy nincs járókába,sem kiságyba.Egész nap a szőnyegen van,mászik sokat.

Csak már most lassan többet áll,mint ül.Mert örül annak,hogy mindenhol fel tud állni. :D

Amugy már mondd szavakat.pl: helyte,meg tetetete,dedede,

jajaja.

2013. aug. 14. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!