Mi okozhatja, hogy ilyen gyors a mozgásfejlődése a babámnak?
6 hetesen már felemelte és önállóan tartotta a fejét.
8 hetesen fordult az oldalára.3 hónaposan hátról hasra.
4 hónaposan vissza.5 hónaposan kezdett el mászni,rá 2 hétre már stabilan önállóan ült.6 hónaposan állt fel először a kiságyban.Most töltötte a 7 hónapot.Már mindenhol feláll.
Sétál az ágy és a bútorok mellett.
Volt másnak is,hogy így fejlődött a babája?
Mikor tanult meg önállóan járni?A későbbiekben ez a gyors mozgásfejlődés nem okozott gondot?
Köszönöm annak,aki válaszol!
Gratulálok, nagyon ügyes a baád! Az enyémhez képest meg egyenesen csodababa!
(10,5 hónapos volt mikor elkezdett mászni. Rengeteg tornáztatás után. És még most sem az igazi a járása , most 17 hónapos.)
Szia. Barátnőm kislánya ugyanígy fejlődött mint a te babád. 9 hónaposan már stabilan járt.
Boldog babázást.
3fiú anyuja
Az enyém is emelte a fejét pár naposan, csodálkoztam is rajta.:)
Én is olvastam azt a kérdést amiben egy anyuka a visszamaradt csecsemőreflexről írt. Azt írta, hogy amikor négykézláb állt a babája és felfelé nézett, akkor összecsuklottak a karjai, ezért nem tudott mászni. Ezt a reflexet kellett nála leépíteni.
Azért nem minden babánál ez a helyzet.
Nem lehet hogy túl sokat volt a babád járókába vagy kiságyba??
Mert ha igen akkor azz ösztönzi hogy felálljon mivel abban nem tud kúszni-mászni!!ha viszont sokat van földön,szabadon akkor tovább csinálja a kúszás-mászást!Több Dévényestől is hallottam hogy az a jó ha minél tovább kúszik-mászik!!
18-as!
Az én babám 7 hónaposan állt fel, pedig nem sokat volt kiságyban, járókánk nincs, bébikomp sincs. 7 hónaposan stabilan ült, 4 nap múlva felállt. Pedig volt/van elég mozgástere. A felállástól függetlenül mászik is. Én is gyógytornász vagyok, nem fejlesztettem, csinálta magától, nem lehet lekötözni, hogy ne álljon fel.
17-es
3 gyerekem van, mindhárom olyan gyors mozgásfejlődésű, mint a tied.
4,5 éves 2,5 éves és 8 hónapos.
Hogy van -e köze vagy sem, a két nagyobb igencsak későn kezdett el beszélni. De azóta be sem fogják a szájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!