Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények a Milupa Fermentált...

Vélemények a Milupa Fermentált tápszerről?

Figyelt kérdés

Ki miért kezdte ezt adni a babájának?Segített a problémátokon?

Én ma kezdtem el ezt használni hasfájásra,puki és kaki problémákra,nem tudom jó lesz-e.

3 hós,3 hetes fiú anyukája

2013. aug. 13. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Teljesen normális hogy besűrűsödik hisz azért van bukásra!

Viszont ha egy tanácsot elfogadsz!A Lactogen Harmony tápszer is ugyanilyen(hasfájásra,szorulásra,bukásra van) és olcsóbb mint a Milupa! 900 ft viszont 800 gr-os (azthiszem a mIlupa csak 5-600 gr-os és még drágább is!)

csak a dokik azért ajánlják jobba a Milupákat meg a Bebákat mert ezek után több jutalékot kapnak a gyártótótl!

2013. aug. 13. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszolónak nincs igaza. Tegnap előtt váltottam ki, 900 Ft volt a 800 grammos Milupa receptre.
2013. aug. 14. 05:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom kedves utolsó előtti,hogy mennyi az ára,hiszen tegnap megvettem(írtam is a kérdésemben,hogy ma kezdtem el használni)vagyis már tegnap.És köszönöm a tippet,de tökéletes ára van receptre,mert 949 ft-ot fizettem a 800g-osért :) Úgyhogy az ára is tökéletes. :))
2013. aug. 14. 14:25
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát egyébként :))

Mi azért kezdtük el használni,mert a kisfiamnak nehezen mentek a pukik,a kaki meg egyenesen katasztrófa volt,3-4 napokat vártam a kakira,nem jött,és úgy kellett beavatkoznom cukros kamilla teával.Kb 3 hétig ezt csináltuk,de megelégeltem,és tegnap váltottunk erre.(Szegénykém volt,hogy a semmiből hirtelen torka szakadtából elkezdett üvölteni mert annyira fájt a pocija..Milumiles tápszertől).Láss csodát,tegnap este már annyit pukizott,hogy azt hittem sosem hagyja abba :) Ma pedig már kaki is volt :) Úgyhogy nem akarom elkiabálni,de úgy néz ki,be fog válni :)

2013. aug. 14. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Örülök, ha használ, reméljük nálatok is végleg beválik, mi nagyon szerettük.
2013. aug. 14. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:

11-es vagyok!

Elnézést nem akartam félrevezető információt írni!Régről még úgy emlékeztem a Milupa drágább és még kissebb kiszerelés is!

Még1x sorry...

2013. aug. 15. 15:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi sem :))
2013. aug. 15. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!