Vélemények a Milupa Fermentált tápszerről?
Ki miért kezdte ezt adni a babájának?Segített a problémátokon?
Én ma kezdtem el ezt használni hasfájásra,puki és kaki problémákra,nem tudom jó lesz-e.
3 hós,3 hetes fiú anyukája
Teljesen normális hogy besűrűsödik hisz azért van bukásra!
Viszont ha egy tanácsot elfogadsz!A Lactogen Harmony tápszer is ugyanilyen(hasfájásra,szorulásra,bukásra van) és olcsóbb mint a Milupa! 900 ft viszont 800 gr-os (azthiszem a mIlupa csak 5-600 gr-os és még drágább is!)
csak a dokik azért ajánlják jobba a Milupákat meg a Bebákat mert ezek után több jutalékot kapnak a gyártótótl!
Köszönöm mindenki válaszát egyébként :))
Mi azért kezdtük el használni,mert a kisfiamnak nehezen mentek a pukik,a kaki meg egyenesen katasztrófa volt,3-4 napokat vártam a kakira,nem jött,és úgy kellett beavatkoznom cukros kamilla teával.Kb 3 hétig ezt csináltuk,de megelégeltem,és tegnap váltottunk erre.(Szegénykém volt,hogy a semmiből hirtelen torka szakadtából elkezdett üvölteni mert annyira fájt a pocija..Milumiles tápszertől).Láss csodát,tegnap este már annyit pukizott,hogy azt hittem sosem hagyja abba :) Ma pedig már kaki is volt :) Úgyhogy nem akarom elkiabálni,de úgy néz ki,be fog válni :)
11-es vagyok!
Elnézést nem akartam félrevezető információt írni!Régről még úgy emlékeztem a Milupa drágább és még kissebb kiszerelés is!
Még1x sorry...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!