Télen a sportkocsiban bundazsákostól be kell kötnöm addigra 6-7 hónapos lányomat? Hogyan ha nincs a bundazsákon errevaló fül?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 16:27
1/6 anonim válasza:
Nekem is van bundazsákom, külön fül nincs rajta, de van helye a lába közötti zsinórnak, és a két szélsőt pedig mellette huzom be.
2/6 anonim válasza:
De jót kérdeztél, tegnap vettük meg a bundazsákot és én is ezen morfondíroztam! Most is sportkocsit használunk, de vízszintesre döntve, mert még kicsi(4 hós), így nem kötöm be, de később muszáj lesz. Valószínűleg megpróbálom úgy, ahogyan az előttem válaszoló írta, de azért veled együtt várom a további válaszokat, hátha jön még jó tipp! Bocs, hogy nem igazán tudtam segíteni!
3/6 anonim válasza:
sokan kivágják. én eleve olyat vettem, amin az ötpontos biztonsági övet könnyedén át tudtam húzni.
4/6 anonim válasza:
Nekem olyan van, amit a karfára vissza lehet hajtani. Nem csúszik le és szerintem jobb így rögzíteni.
5/6 anonim válasza:
Hát így nem hiszem hogy jó lesz. Max. ha fekteted benne a babát.
6/6 A kérdező kommentje:
Még mindenképpen fektetem,csak attól félek hogy nehogy valahogy kiguruljon belőle.Arra is gondoltam hogy varrok valami fület a zsák hátuljára ahol át tudom huzni azt a pántot ami az "ágyékkötő" rész
2009. okt. 29. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!