Elfér a babátok a sportkocsiban overállban? Tegnap volt rajta először ennyi ruha és sajnáltam szegényt meg sem tudott mozdulni. Giordanink van.
Chicco Simplicity-nk van és 13 hós a lányom.
Ugyan már többnyire saját lábon közlekedik, de azért ha elfárad még be szoktam ültetni.
Overálban/nagykabátban nem tudom bekötni, de maga az ülésrész még bőven kényelmes neki.
Széles sportkocsit választottam, pont ezért. Elfér benne.
Na jó, azt azért hozzá kell tennem, ez a 3. kocsink, kezdőként nem jól választottam!
Az 1. sportunkba nem férne el (ABC design), a többfunkciósunkba igen, de az meg 12 kg!
Szerintem nem lehet ám olyan kényelmetlen nekik, mint amennyire rossznak látod!
Legalább nem szökik be oldalt a hideg, a babák meg szeretik a szűkebb, meleg helyeket (általában)!
7 és fél hónapos a babám és én is bundazsákot szeretnék bele tenni de milyet?
3. válaszolót kérdezem hogy te milyen zsákot néztél ki? elfér benne mindegyik?
3. vagyok.
ezt vettem meg, elfér benne, de a kabátot már nem igazán erőtetem hozzá. tegnap úgy mentünk ki, hogy ez a zsák, a babán meg body harisnya, még egy kis felső, és melegítő. nem fázott.kicsit szűkösnek tűnik, de én még mindig hiszem, hogy fog ez tágulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!