SOS! 4és fél hónapos kislányom leesett a franciaágyról, ami nagyjából fél méter magas, parkettára érkezett. Most elaludt, de amúgyis aludnia kellett volna, milyen tünetek miatt vigyem kórházba?
feleslegesen nem szeretnék berohanni, kb 1hónapja hasonló fordult elő, csak akkor alacsonyabbról esett, nem volt semmi baja, bevittük, de rendkivül bunkón bántak velünk, akkor javasolta egy nővér, hogy ne rohanjunk feltétlen kórházba, ha ilyen történik.
nem piros a feje sehol, nem érzek puklit, nem ájult el, egyből felsirt, aztán megnyugodott és elaludt, de már amúgyis aludnia kell... mire figyeljek?
Utolsó: akkor a te 11 hónaposod egy csodagyerek, mint itt sok mintaanyuka babája.
Az enyém ma is leesett az ágyról, ő nem csodagyerek, én meg ejnyebejnye, de rossz vagyok :)
"Utolsó: akkor a te 11 hónaposod egy csodagyerek, mint itt sok mintaanyuka babája.
Az enyém ma is leesett az ágyról, ő nem csodagyerek, én meg ejnyebejnye, de rossz vagyok :)
"
Nem rossz vagy, hanem ostoba. Nem tudom, minek kell ilyen rosszmájúan kiforgatni a szavaim, vagy a mondanivalóm, senki nem mondta, hogy hú, de rossz anyák vagytok, sem azt, hogy az enyém, vagy a másiké csodagyerek! Nehogy már leírjam, mi hogyan vagyunk, ide csak az írhat, akinek naponta fejre áll a gyereke, és akkor ti jobban alszotok, vagy mi van már veletek? Nem létezik ilyen gyerek, aki nem fordul le az ágyról? Vagy dugjuk el, mert az már nem is normális? Már ne is haragudj, de én sem ilyen cinikus, sem ilyen sarkító nem voltam, mint te, egyértelmű, hogy a egésztől te érzed sz*r*bbul magad, ezért támadsz. Hát ha neked ez így jó, te ettől jobban vagy, akkor van még hely bőven, folytasd, lássuk, mi buggyanna még ki belőled!
Én kérek bocsánatot, hogy még nem hagytam fejre állni a gyerekem, aztak*rv@hétszentségeseget....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!