SOS! 4és fél hónapos kislányom leesett a franciaágyról, ami nagyjából fél méter magas, parkettára érkezett. Most elaludt, de amúgyis aludnia kellett volna, milyen tünetek miatt vigyem kórházba?
feleslegesen nem szeretnék berohanni, kb 1hónapja hasonló fordult elő, csak akkor alacsonyabbról esett, nem volt semmi baja, bevittük, de rendkivül bunkón bántak velünk, akkor javasolta egy nővér, hogy ne rohanjunk feltétlen kórházba, ha ilyen történik.
nem piros a feje sehol, nem érzek puklit, nem ájult el, egyből felsirt, aztán megnyugodott és elaludt, de már amúgyis aludnia kell... mire figyeljek?
9-es:
Hidd el, ha rajtad múlik is megtörténhet.
Volt olyan, hogy a lányom az ágy közepén volt, az ágy mellett álltam, addig néztem félre, míg kinyújtottam a kezem, hogy a testápolóját a szekrényre tegyem.
Max. 3 másodperc lehetett, már koppant is a földön a feje.
Nem lesz senki ettől rosszabb anya, ha leesik a gyerek és attól sem, ha nem kap idegbajt, hanem normálisan, higgadtan kezeli a dolgokat.
Én akkor se ijedtem meg, mikor a sólámpát rántotta magára a lányom, láttam, hogy nincs nagy vész, akkor minek sokkoljam azzal, ha elkezdek bepánikolni?
8-as voltam
Senki nem mondta, hogy rossz anya valaki attól, hogy földre puffan. Én biztosan nem.
Épp ez az, amit írtam, ha csak rajtam múlik, nem esne le. De nem csak rajtam múlik, a gyerekem már nem én vagyok, ott már kettőnkön múlik akkor is, ha ő nem tudatos még.
De nem értem, mit kell lepontozni, vagy talán ajnároznom kéne azt, akinek már 10-szer fejreállt a gyereke? Örülök, hogy semmi baja! De az enyém még nem esett le és nem is szeretném, mindent megteszek, hogy ne történjen meg, pedig úgyis meg fog. Na magyarázza el valaki, ebben mi a rossz, hogy le kell húzni!
Utolsónál a pont! Igenis meglehet előzni, nem kell felelőtlennek lenni, ennyi. Akinek meg 10x esett már fejre a gyerek, az büszke lehet magára....és még dicsekszik is vele...
Kérdező, ha az apja nemtud rá vigyázni akkor vidd magaddal a boltba a gyereket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!