Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az éjszakai felébredések hány...

Az éjszakai felébredések hány hónapig tartanak?

Figyelt kérdés

7 hónapos koráig olyan szépen átaludta az éjjeleket a lányom, de mióta mászik és felállt, nincs egy nyugalmas éjszakám se már több, mint 1 hónapja. Foga sincs még, lehet az is a baja, nem tudom, de teljesen az idegkimerülés határán vagyok, éjjel sokszor óránként, félóránként kel sírva.

Általában hamar visszaalszik, de akkor is lőttek a pihentető alvásomnak, mert összesen kb. 6 órákat alszom órás megszakításokkal.

Sokszor már legszívesebben kimenekülnék a lakásból valahová, ahol kialhatom magam egyedül.

Meddig szokott tartani az éjszakai felébredés?

Bizakodhatok, vagy akár még egy évig is így marad???

Hú, azt épp ésszel nem bírnám ki, ez az alvásmegvonás rémes, már egyre sötétebb gondolataim vannak emiatt.

2013. aug. 10. 21:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8 hónapos a fiam. Minden éjjel fent van cicizni, minimum 3szor. de kb 1 hónapja félóránként-oránként ébred ő is, és ciciértsír. Én is hulla vagyok, és kezdem elfogadni, hogy ilyen tipus.

Hiába etetem meg estére rendesen, nem érek vele semmit. Egyik éjjel már sírtam, annyira kimerültem. Apa tehetetlenül nézni, mert hiába próbálgatja ő visszaaltatni, nem sikerül.

De lehet, hogy nálatok bejönne. Próbáld meg.

2013. aug. 11. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:
6 hónapos koráig 1x kelt a fiam és 9-től aludt fél 9-ig.....Azóta ha jó éjszakánk van 2x kel és visszaalszik, ha nem 4-5x és 1,5 órát nyűglődik 1-2-től....Azóta vagyok kipihent, amióta a kiságy mellettem van, leszerelt oldallal és odabújhat, meg tudom simizni, ha kell cicizik, amíg meg nem nyugszik és vissza nem alszik, így szinte fel sem kell ébrednem teljesen és ő is a kiságyban van :)Én a gyerkőc fürdése lőtt fürdök, addig Apa adja neki a Sinemilt :)
2013. aug. 11. 08:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 18 hónaposom is kel minden éjjel, 2-3-szor biztos. Inni kér, a cumiját szerencsére többnyire megtalálja egyedül. Most éjjel nem tudom mi volt, mivel fél 1- fél 3-ig fenn volt, mintha kialudta volna magát. Egyébként már 6 előtt fel kelt, azóta fenn van. Délig ki kell húznom vele, akkor ő is alszik és én is:)

2013. aug. 11. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!