Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tik, hogy unnepeltetek babatok...

Tik, hogy unnepeltetek babatok 1so szulinapjat?

Figyelt kérdés
luf,torta volt?
2009. okt. 26. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Mink részegre ittatuk a kicsit,aztán mentünká bálba a gazsival. hóó hát ott olyan parti vúút :D
2009. okt. 26. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is most készülünk az első szülinapra. Torta mindenképpen lesz, azt én sütöm és annak csak annyi lesz a szerepe, hogy szétszedhesse. A vendégeknek csinálunk külön. A lufit én is feleslegesnek tartom, mert most sem köti le.

Családból csak a nagyszülők és a keresztszülők jönnek (sajnos túl nagy a család és nem tudunk mindenkit ebbe a pici lakásba bezsúfolni)

A gúnyolódókkal meg ne törődj, velük még biztosan soha nem fordult elő, hogy elütöttek, vagy kihagytak egy betűt...

2009. okt. 26. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Besz....tam a röhögéstől!!!!! Hát dikmán. Mink összegyűtűnk, oszt csinátam egy tottát a gyeröknek, oszt szenyákat, mög salikat......

Na jó csak vicceltem. Bocsi csak annyira jó poén ez az egész. Amúgy semmi extra nem volt. Szűk család és egyetlen barátnőm aki közel áll a kislányomhoz is mert sokat volt nálunk a születésétől kezdve. Sütöttem egy tortát, csináltam szendvics falatkákat, hideg salátát, és volt üdítő is persze. A kislányunk nem igazán értette miért is vagyunk ennyien a kicsi otthonunkban, de érezte hogy valami jó dolog történik és mindenki ott van aki fontos az életében. Betettük a kedvenc zenei CD-jét is ő táncolt mi pedig élveztük. Másfél két óra után ő is és mi is elfáradtunk, így el is szálingóztak a vendégek. Ennyi elég is volt. Ja és lufi nem volt, mert feleslegesnek tartottam. Lesz még bőven szülinapja amikor már jobban is fogja értékelni a dolgokat.

2009. okt. 27. 00:02
 14/14 anonim ***** válasza:
vót luf
2011. jún. 22. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!