Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tik, hogy unnepeltetek babatok...

Tik, hogy unnepeltetek babatok 1so szulinapjat?

Figyelt kérdés
luf,torta volt?
2009. okt. 26. 22:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Tik=tyuk.
2009. okt. 26. 22:52
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

olyan szó, hogy tik nincs, és luf sem.

szűk családi körben, tortával.

nem kell túlköltekezni emiatt, meg vendégsereg, úgysem tudja az a gyerek, hogy miért van a hajcihő.

2009. okt. 26. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Torta, meg szep hogy volt! Hat az mindenkinel van szerintem, az a legfontosabb, annak orul a baby-ke a legjobban. Ezenkivul semmi extra, a tortacsk a lenyeg! Annak orul, hogy elfujhatja a gyertyat a kicsike, persze anya segitsegevel. Rakhatsz lufikat is, de hidd el a torta lesz a lenyeg.

Ne felejtsetek el lefenykepezni majd, mikor lesz a szulinap?

2009. okt. 26. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Szűk családi körben, tortával. "Luf"?!? nem volt, fölösleges, a baba úgyse tudja,mi a fene ez az egész. Inkább költs a babára azt a pénzt... Tik=ti..ugye?
2009. okt. 26. 22:56
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Mink nagyon buliztunk csáje,vót luf, meg ami kő.....Szíjell vágtuk a tortát ahányan vótunk annyi fele.A pujának tetszettek a luf-ok,azzal egy csomót jáccot! XDXDXD :)
2009. okt. 26. 22:58
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
22:58-as:))))))
2009. okt. 26. 23:00
 7/14 A kérdező kommentje:
bocsika a hibakert a luf-lufi,tik-ti.nemfigyeltem;))))
2009. okt. 26. 23:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, könnyesre röhögtem magam.

Köszi csajok.

A kérdésre válaszolok:

Az én babám még "félidős", de most voltunk egy első szülinapon vendégként.

Hát tényleg ne vidd nagyon túlzásba a készülődést, mert az ünnepeltet a legkevésbé sem kötötte le se a lufi, se a torta, de a felhajtás.

Az ajándékok kicsomagolása (értsd: a csomagoló papír minél kisebb cafatokká tépése) volt élete eddigi legnagyobb élménye, de az ajándékok maguk már nem nagyon kötötték le.

Ebből tanulva nálunk szűk családi körben (papa, mama, dédike, meg mi) tartunk egy kis ünneplést, tortával, pár ajándékkal, jó sok csomagolópapírral :-), de nem lesz hollywoodi giccsparádé, az biztos.

Még lufi sem.

Felesleges.

Majd jövőre!

2009. okt. 26. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, elírtam (valami van ezen az oldalon... :-)

Nem de a felhajtás, hanem SE a felhajtás.

2009. okt. 26. 23:12
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
há testvírem, az ín kis leánygyermekömnek az elsü születísnapját a büzsijékné tartottuk, igazi roma party vót nagyon jó íreztem magam hót részegre itam magamat, dö a györököt utthun fölöjtötte á bejá :D
2009. okt. 26. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!