Mi a véleményetek rólam?
21 éves múltam,dolgozom,és terveim vannak a jövővel kapcsolatban.
Első mindenképp az hogy kicsit összeszedjem magam (kb 2év)
Aztán családot szeretnék alapítani,és mindenképp 1babát is szeretnék.
Csak a mostani lányok nagyrésze nemhogy családot szeretne később,hanem elbulizza az életét :/ Aztán nem is nagyon ismerek olyat aki csak úgy fontolóra is venné,azt hogy szeretne egy boldog kapcsolatot,és majd néhány év múlva egy tündéri kisbabát.
Én úgyérzem ez lenne a helyes,megalapozni a jövőt,és családot alapitani,mert akkor van értelme minden nap dolgozni azért hogy otthon szeretetben vár a TE családod,és minden fáradságért kárpótol az,ha tudod hova tartozol és tudod szeret a párod,és a kisbabátok...
Mi történt a világgal ? vagy csak én élek ilyen álomvilágban hogy majd családot szeretnék és nem elcseszni az életemet ???
Nos köszi az eddigi válaszokat.
Én dolgozom,nap mint nap,most hogy nincs senkim 12órázok.aludni meg enni járok haza,építem a jövőt,spórolok amit csak tudok!
Mellesleg gyerekek közt növögettem énis,édesanyám a kórház gyerekosztályán takarított,és sokat voltam közelükben.
Szeretek babázni is,egykét ismerősöm is mondta már,hogy egész jó apaszerepet játszom.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!