8 hónapos anyatejes babám 3-4-szer kel éjszaka, és szopizik. Jó lenne ezt csökkenteni. HOgyan?
Nálunk is dettó ez a helyzet.Mi 9 hósak vagyunk.
Bocsi hogy segíteni nem tudtam!
Én is így vagyok vele. 14 hónaposan? Akkor ne reménykedjek :)
Este mit adsz neki? Mert arra is gondoltam hogy este nem lakik jól a tejjel, és kellene valami laktatóbbat adni?
Az én babám 8 hónapos. 3 hete még nálunk is volt a probléma. Azért kelt fel, mert éhes volt, nem volt már elég neki a tej. Azóta bevezettem nála vacsorára (ami fürdés után van) a milupától a jó éjt tejdarapépet. Utána még ivott tejet, de sajna azóta már elapadt, ezért még egy kis tápszert kap utána. (kb 200-220 ml a tejdara, kb 60-70 ml a tápszer) Azóta 8-kor fekvés és reggel 5-kor eszik legelőször. Én azt hittem, hogy megszokásból kell, de ezek után rá kellett jönnöm, hogy éhes volt szegénykém. Persze a nap közbeni étkezések is már szilárdal váltottuk fel. Gyümi és főzi.
Talán 1× még felkel éjjel, de csak egy kis vizet iszik félálomban és alszik tovább.
Adj neki ebédre főzit, délután gyümit, vagy tejpépet, este vacsorára főzeléket és lefekvés előtt tejet, akkor végig kell aludja az éjjelt.
hogy hogyan? Nekem bevált az "Aludj jól , gyermekem" c könyv.
21:58-as vagyok.
Nem tejpép, hanem tejdarapép. Olyan, mint a tejbegríz. És utána még jöhet tej vagy tápszer. Bárhol lehet venni, van vaníliás és gyümölcsös. Mi a Milupa vaníliásat ettük.
Első nap csak pár falatot, második nap ha nincs tőle baja, akkor egy fél adagot, harmadik nap már egy egész adagot evett. kb. 1 hét telt el, amikor már csak inni kelt fel éjjel.
Remélem nálatok is beválik, nálunk bevált, dehát mint tudjuk ez mind babafüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!