Ki hogy csinálja az almaszószt hat hónapos babájának?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 20:24
2/5 anonim válasza:
Vettem egy könnyen fertőtleníthető üveg almareszelőt, Auchanban, Tescóban, Vasedényben stb. bárhol lehet kapni, meghámozom az almát, lereszelem rajta, ez inkább zúzza, mint reszeli, van, aki inkább turmixolja, de szerintem ez gyorsabb és bárhová vihető, betöltöm a tálkába a masszát, elkeverem jól a levével és már eheti is. Semmit nem rakok hozzá, a citrom, méz, cukor stb. nem jó a 6 hónapos babának. Ami megmarad, megeszem én, vagy a nagytesó, csak frissen kínálom. Így nem baj, hogy citrom híján hamar megbarnul.
3/5 anonim válasza:
Nem párolom, mert akkor elmegy a vitamintartalma. Nyersen az igazi, később is úgy eszi majd. Turmix vagy üveg reszelő. A bolti sincs párolva.
4/5 anonim válasza:
Megpucolom a héjától, a magjától és ici pici forralt vízzel leturmixolom.
5/5 anonim válasza:
Almareszelőn lereszelem. (Nekem a műanyag a nyerő, élesebbek a fogai, mint az üvegreszelőnek.)Beletöltöm a kis edénykébe és már kapja is. Mindig frissen készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!