Mit szólnátok, ha egy családtag úgy viselkedne a babátokkal, mintha az ő gyereke lenne?
7-es! 6-os vagyok. Hidd el, h kipenderíteném, de sajna nem lehet. Már volt, h ráüvöltöttem mert a baba megfázott és ki kellett szívni az orrábból amit persze utált és ordított, anyósom meg ott pattogott, h ne ez neki fáj, nem jó neki, hagyjam abba azonnal. Üvöltve közöltem, h ha nem tetszik akkor menjen ki, erre elkezdi, hogy beszélek én vele. Megint ráugattam, h takarodjon ki erre elbőgte magát és hazament. Apósom és a párom győzködtek minket, h béküljünk ki, de legszívesebben kitiltottam volna tőlünk, de hát azt sajna nem lehet. Ma is épphogy leültem egésznapos babázás, főzés, mosogatás, akvárium pucolás után mikor megjött. Hozott egy pár nadrágot a kicsinek amik fényévekkel nagyobbak, mint a mérete, de én azonnal mossam ki őket, nem ér ám rá jövőre amikor hordani is tudja őket. Felkelt a pici adtam neki kockasajtot uzsira, hát ne tudd meg! "Egy ilyen kicsi gyerek ehet már sajtot?" (8,5 hónapos), "egyenesen a hűtőből? Nem hideg az neki?", ja persze, majd bedobom a mikróba... Aztán meg miután megkajált a pöttöm anyós elkezdi: "ilyen kevéstől jól laktál?" (2 mackósajt, 2 szem babakeksz, fél deci gyümilé nehogy már ne legyen elég arra a 3 órára míg el nem jön a vacsi ideje!).
Szóval ja, meg vagyunk áldva vele! :)
Ó, te szegény!
Az enyém nem ilyen gáz de így is idegesitő nekem. Az én anyósomat ugy jellemezném , hogy 57 évesen , ugy pörög, hogy áltó helyébol fel tudna szálni. baromi idegesitő. Nekem a férjem nagyon rendes, melettem áll minden téren. De én is változtam az ügy érdekében rengeteget.
Én nagyon bízom benne, hogyha mi anyósok leszünk, nem fogunk ilyenek lenni!
6-os, 11-es vagyok. :)
Igen, én is nagyon remélem! Bár szerintem annak idején ők is megfogadták ezt, csak azóta eltelt legalább két évtized, esetemben három, ennyi idő alatt simán elfelejtik, milyen volt anno, illetve berögzülnek szokások, amik szerintük jó és követendő példa. Szerintem én is ilyen leszek, max nem ennyire idegesítő. Én csendes megfigyelő vagyok, aztán ha kérik, kifejtem a véleményem, de nem fogom berendezni mondjuk az unokám szobáját az anyja helyett, vagy nem fogok arról dönteni, h mikor költözzön át a baba a saját szobájába, meddig hordjon pelust, mit egyen, hogyan mosogasson az anyja, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!