15-18 hónapos babátokkal mit játszotok?
pancsolni mi is szoktunk, de ahhoz apa is kell: a teraszra kivinni a kiskádat, lavorral 3-4 fordulóból megtölteni, közben a másik vigyáz a babára, mert belemászna, kimászna, bejönne vizesen...
ezen kívül: kb mint hűvösben bent: ki-be pakol, amíg én vasalok, főzök, törölget, rajzolgat, mászik a bújócsőbe, beleteszi a babát, aztán kiveszi, ragasztunk:
egy üres füzetbe reklámújságból kivágott képeket, ételeket, embereket, aztán elmondjuk, mi van benne...
vagy csak mozaikot-puzzle-t ragasztunk, össze-vissza egy lapra, ebben ő is segít, ezt is reklámújságból kivágott kb 2x2 centis papírdarabokból, könyvet nézegetünk, mondókát, mesét mondok. segít nekem mindent, vagyis jön velem, amikor én csinálok vmit, mosógépbe teszek ruhát, kiterítem, stb, a hagyományos játékok (építőkocka, formabedobó, stb) nem nagyon jönnek be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!