Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gondolkodtok azon, hogy fog...

Gondolkodtok azon, hogy fog kinézni a lányotok, fiatok, pár év mulva? Milyen lesz mikor járni fog, beszélni. Én elszoktam ezen gondolkodni, elképzelni.

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen, sokszor eszembe jut, hogy mi lesz később...de aztán mindig rájövök, hogy egyelőre örülök, hogy még ilyen pici és kihasználom ezeket a békés és boldog napokat, amikor még nincsenek olyan problémák, amik nagyobb korban lesznek. Most még könnyű...
2009. okt. 26. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is szoktam gondolkodni ezen.

Kíváncsi vagyok milyen lesz 1 évesen, 4 évesen 10 évesen, 26, 40 évesen...

Persze nem akarom sürgetni az időt.

3,5 hetes babó anyukája

2009. okt. 28. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát hogyne. Főleg azon, milyen kamasz lesz,mennyire lesz életrevaló, hogy fogadtatja el magát, és milyen felnőtt lesz belőle.

Én igyekszek mindent megadni neki ahhoz, hogy egészséges értékrendje legyen.

hogy gyönyörű lesz, az már most biztos, bár az izlésére kíváncsi leszek.)

2009. okt. 28. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én főleg azon gondolkodom hogy a kisfiamnak milyen lesz a hangszíne. Most 10 hónapos, és már most olyan édes mély hangja van. Egyébként sok minden más is megfordult a fejembe. Milyen lesz majd ha oviba megy például, vagy amikor már az első osztályba vásároljuk a tanszereket:)
2009. okt. 28. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen!

Sokszor nézem az arcát, és próbálom kitalálni, milyen nőci lesz majd belőle.

:-)

Persze hülyeség, még nagyon sokat fog változni, de olyan jó érzés elmélázni rajta, hogy vajon milyen lesz, ha nagy lesz.

Egyébként is szeretem minden porcikáját, és imádom figyelni az arcának minden rezdülését ilyenkor.

Hát persze szerelmes vagyok belé... :-)

2009. okt. 28. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, sokszor elmélázok ezen.Most is olyan gyönyörű, biztosan az lesz.Még sokszor az is eszembe jut, hogy vajon mi lesz belöle, ha felnő.
2009. okt. 28. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sokszor :) Igazi kis nő már most is. Ha dicsérik elvigyorogja magát és bújik az emberhez. Micsoda kismacska. :D

Ha az apja vagy én füttyögetünk neki teli pofival nevet. Mondom is neki, na így fognak utánad fütyülni a fiúk szokjad Mókuska.

2009. okt. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!