Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknél előfordúlt már lázgörc...

Akiknél előfordúlt már lázgörcs, a következő lázas betegségnél hogy aludtatok éjjel? Hogy figyelttek a picit vagy esetleg nagyobb gyereket?

Figyelt kérdés

Ma jöttünk haza a kórházból, kisfiam 8 hónapos,lázgörcse volt.Elláttak minden jó tanáccsal,írtak gyógyszert kimondottan a görcsre.

Csak engem az rémít meg,hogy kisfiam nem ébred fel mikor megy fel a láza...a kórházban is felment hajnalban 40 fokra és csak onnan tudtam,hogy megébredtem és megnézem,ő még csak nem is nyűglődött....

Akiknél volt hasonló mit csináltatok utána a következő betegségnél?Egész éjjel nem aludtatok vagy oránként ébredtetek megnézni a gyereket?

2013. aug. 7. 22:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszi!Tuti beszerzek egyet,,,ez valóban hajlam kérdése amúgy.A nagy most lesz 3 éves,eddig kb 2x volt lázas, a pici meg már most volt harmadjára lázas és ezúttal lázgörcse is volt :((( és mindig sznvedtem a lázával,pedig még olyan pici :(
2013. aug. 9. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tudtam segíteni és kívánom, hogy minél kevesebbszer kelljen használnotok.
2013. aug. 9. 22:21
 13/19 A kérdező kommentje:
én is ezt kívánom magunknak:)) köszi!!!
2013. aug. 10. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia,rendeltél?irj majd ha kipróbáltad!
2013. aug. 13. 08:39
 15/19 Judit0809 válasza:
Kedves kérdező! Kipróbáltátok az említett lázmérőt!! Nekünk is lázgörcse volt a picinek ezért keresgélek hogy mivel tudnám figyelni éjszaka! mi is attól félünk hogy nem ébredünk fel ha valami gond van! Ezért szinte semmit nem alszunk!! Ha kipróbáltátok leírnád mennyire vált be, mennyire megbízható!! köszönöm!!
2014. ápr. 4. 18:36
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia,végül nem vettünk,nem nagyon találtam róla tapasztalatokat, és ismeretlenül nem akartam kiadni ennyi pénzt.Viszont nálunk azóta nagyon sokszor volt lázas a pici,ami közvetlen a lázgörcs után volt,annál nagyon megijedtem,de nem lett semmi baj.Mikor lázas,magam mellett altatom, így tudom "figyelni".

És ha ez megnyugtat nálunk egyre jobban viseli a lázat!

Nem tudom te babád mennyi idős,enyém tényleg azóta legalább 10x belázasodott és egyre könnyebben kezelhető,nem szökik már hirtelen magasra,és könnyebben leviszi a gyógyszer mint mikor kórházba kerültünk.És olvastam is,hogy ahogy nőnek,ezt kinövik.Szóval fel a fejjel:)

2014. ápr. 6. 11:35
 17/19 anonim ***** válasza:
szia,nálunk is volt egy lázgörcsünk ,13 hónapos a fiam.Érdeklődnék veletek mi van,azóta volt még ilyen görcs,nagyon meg vagyok ijedve amíg feldolgozza az agyam,nagyon nehéz:)
2015. febr. 5. 11:26
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia, nálunk minden nagyon jól alakult azóta hála Istennek!Novemberben volt 2 éves fiam és nem volt azóta lázgörcse!De sokat volt lázas,nagyon sokat!Abban az évben még legalább 5x,csak decemberben legalább 3x,ezek iylen pár napos lázak voltak, volt amit jól viselt,volt amit nagyon rosszul és alig tudtam neki lehúzni...:/ eléggé kivoltam.De ahogy telt az idő egyre ritkábban lett lázas és egyre jobban viselte. Vagyis inkább arról van szó, hogy ahogy nagyobb lett nem ugrott fel neki hirtelen magasra és könnyebb volt lehúzni. 1 éves kora körül még volt olyan hogy egy nap 4 óránként kellett csillapítani és alig volt lázmentes időszak :/

De most már jobb a helyzet sokkal jobb! Már volt olyan fél évünk,hogy nem volt lázas :)

Persze nem törvényszerű,hogy sokat legyen lázas, ő ilyen típus, képes attól is belázasodni ha nagyon kimerül....

De azóta nem volt görcs és nem is lesz nagyon remélem!!

Kitartást neked is, tudom,hogy nehéz,de minden rendben lesz!Azt mondják, hogy 4-5 éves korukra teljesen kinövik ezt! :)

2015. febr. 9. 11:38
 19/19 anonim ***** válasza:
köszönöm a választ,január 26-án volt ez a görcs azóta nem volt lázas sem ,görcse sem volt,az orra folyik.1hétig nem következő héten igen,most úgy látom jön a foga.15 hónapos és 12 foga van.
2015. márc. 7. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!