Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknél előfordúlt már lázgörc...

Akiknél előfordúlt már lázgörcs, a következő lázas betegségnél hogy aludtatok éjjel? Hogy figyelttek a picit vagy esetleg nagyobb gyereket?

Figyelt kérdés

Ma jöttünk haza a kórházból, kisfiam 8 hónapos,lázgörcse volt.Elláttak minden jó tanáccsal,írtak gyógyszert kimondottan a görcsre.

Csak engem az rémít meg,hogy kisfiam nem ébred fel mikor megy fel a láza...a kórházban is felment hajnalban 40 fokra és csak onnan tudtam,hogy megébredtem és megnézem,ő még csak nem is nyűglődött....

Akiknél volt hasonló mit csináltatok utána a következő betegségnél?Egész éjjel nem aludtatok vagy oránként ébredtetek megnézni a gyereket?

2013. aug. 7. 22:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ne is mondd,kelünk 1-2 óránként, digitalis hőmérővel járunk be de ha nagyon magas volt,volt h a férjem vele aludt.Ismerős amit irsz az én fiam is simán 39.9-el fent van.
2013. aug. 7. 22:50
 2/19 A kérdező kommentje:

és ha mellette fekszik akkor azért észreveszi ha baj van??

olyan rossz,mert már minde oké,itthon vagyunk,egészséges,meg kéne nyugodnom és azon parázok,hogy mi lesz ha legközelebb belázasodik :((((

mondjuk még a stressz teszi szerintem,5 napot voltunk bent és eléggé megviselt :(((

2013. aug. 7. 22:58
 3/19 anonim ***** válasza:
Tesóm fia kb 2 éves volt amikor lázgörcsöt kapott,ma már 11 éves,de ha lázas még mindig fokozottan őrzik.
2013. aug. 7. 22:59
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát ha ficereg már fent vagyunk.Van bébiőr is meg légzésfigyelő amúgy még.3 éves. Meg folyton mérjük a hőjét ha lejjebb megy akkor nyugodtabbak vagyunk.
2013. aug. 7. 23:00
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha beteg,köztünk alszik,mert nagyon hamar felmegy a láza,kétszer volt már lázgörcse.

Elég jól ki tudom kézzel is tapintani,hogy mennyire lázas,és akkor nézem rögtön digitálissal is,férjem detto.Nem túl pihentető úgy az alvás,de biztonságosabbnak érzem ha olyankor köztünk van (nem nyomjuk össze,nem megy rá a házaséletünk).

Próbáltuk,hogy kiságyban legyen ha beteg,de nincs értelme hogy fél óránként kikeljünk az ágyból megnézni,minden oké-e.

Kitalálhatnának hőérzékelős légzésfigyelőt,ami 38 fok felett jelez.

2013. aug. 8. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:
Van olyan lázmérő, ami egy karszalagból és egy vevőegységből áll, a karszalagot rá kell rakni a gyerek karjára és be lehet állítani, hogy hány foknál jelezzen, ha eléri a beállított határt, akkor sípol a vevőegység. Lázmonitor a neve.
2013. aug. 8. 16:01
 7/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, pl ilyen:

[link]

2013. aug. 8. 16:06
 8/19 A kérdező kommentje:

juj nagyon köszi,hogy ezt belinkelted!!!!!tuti megnézem!!!!

Neked van ilyen,használtad már?

Azt írja,hogy úgy kell a karra kötni,hogy a vevőegység a hónaljhoz érjen.De mocorog a pici éjjel,akkor vajon mennyire megbírható?

2013. aug. 8. 21:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Én még nem használtam ilyet, mert hála az égnek eddig még egyik gyereknél sem fordult elő lázgörcs, lázas is ritkán volt a nagyobb eddig, a kicsi meg még nem is volt soha ( 7 és 2 évesek ), remélem ezután sem lesz rá szükség, gondolom ez hajlam kérdése, ha valaki hajlamos rá, akkor annál előjön, gondolom, ha eddig nem történt ilyen, akkor ezután már nem valószínű, mert ha hajlamosak lennének rá, akkor már előjött volna. Viszont többen is jó tapasztalattal vannak róla, akik használták már, mármint úgy általában a lázmonitorról.
2013. aug. 9. 15:07
 10/19 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy akik használják, azt mondják, hogy nagyon biztonságos, nem mozdul el és a baba sem érzi meg, hogy rajta van, nyugodtan tud tőle aludni.
2013. aug. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!