Miért csinálja ezt az 1 évesem?
13 hónapos a kisfiam. Sosem volt egy nyugodt baba, jön-megy, pakol, cseverészik. Viszont egyszerűen képtelenség lekötni a figyelmét. Azt vettem észre, hogy ébredés után 1-2 óráig elvan, szöszmötöl, pakol a lakásban, de ha már elkezd unatkozni, és mondjuk épp nem tudunk kimenni, mint pl ebben a dög melegben, akkor egyszerűen képtelenség lekötni a figyelmét, és egyfolytában ölbe kéredzkedik! -próbálok mindenféle játékkal előrukkolni, de mind hiába, annyira nyűgös, mindig felveteti magát. Ezt úgy képzeljétek el, hogy még pisilni sem tudok kimenni egyedül, volt, hogy együtt csücsültünk a WC-n :D. Gondolom, melege van, vagy fogzik, ezt sajnos nem kérdezhetem meg tőle...de nálatok is ez volt/van? És újonnan semmit nem eszik a sajton, párizsin és a kenyeren kívűl :( Sem a pépes kanállal, sem a darabos kézzel! Semmit :(
Voltaképpen arra szeretnék itt a halandzsa után kilyukadni, hogy Ti mit szoktatok játszani egy év körüli gyerkőcötökkel, mennyire vannak el egyedül, és nálatok is gyakori-e, hogy ölbe akar mászni, de ilyen brutálisan sokszor!?
Ha fáradt a lányom, akkor ő is sírósabb, nyűgösebb, de én a wc-be soha nem vinném magammal.
Inkább sírjon fél percig, kibírja, de a wc-zés magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!