Nektek, hogy fejlődik a 7 hetes körüli babátok? Mennyit van fent? Jókedvű? Gatyarászik már? Hány kg? Mennyit eszik? Mennyit alszik? : )
Szintén 7 hetes.
Szopizik, össze vissza eszik, van hogy 4 órát nem eszik, de van hogy 3x egy óra alatt, szóval mikor kéri. Van mikor 20-at, van mikor 120-at eszik.
Mondjuk csalok, nekem is napközben kevesebb a tejem, de éjjel csak egy ciciből eszik, a másikat lefejem, így 2x lefejek este 30-40 Milit, meg reggel, így van mit napközben oda adni neki, de szopik után max. 30 Milit eszik.
Este 22-03 alszik, majd kel 05, majd 07 körül.
9- kor megint alszik egy nagyot délig, majd 14-17-ig, s este 22-ig felvan.
Éjjel vissza is alszik szopi után, napközben alvás előtt sír rendesen.
Gagyaraszik, mosolyog ezerrel. Ha oldalra rakom hátra fordul, minap hasrál hátra fordúlt.
Figyel követ a szemével. Hason nézelődik, de nem sokáig szeret hason lenni, ölben szépen tartja a fejét, de ha elfárad akkor lefejeli a vállam.
Nem tudom hány centi, 3 hete mérték, 6-9 hős ruhákat hordja, hétfőn mértem, akkor volt 6170gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!