A nagyobb súlyú babák mozgása lassabb ütemben fejlődik?
mintha én tettem volna fel a kérdést..
6 hónapos kisfiú,nagy baba, 70 cm és 8500 gramm,kicsit lusta volt az elején,most 3 hete hogy forog,azt is azért mert kicsit ösztönöztem mert lusta volt őkelme..
viszont szépen tartja magát ha ül az ölemben,a fejét is tartja .,ha hason van meg kinyomja magát a két kezével,nagyon erős baba,csak lusti volt eleinte,de behozta.
még ő sem ül,de lassan fog,csak hát mivel nagyobb,később is fog minden csinálni,
a kislányom kisebb volt, ő már 4 hónaposan átfordult,6 hósan szépen ült,ezért is fura,de hát ez van attól még egészséges csak noszogatni kell,
nem minden baba fejlődik egyformán.
Szerintem ez nagyon babafüggő!
Az én lányom pl igen nagy súlyú, és eleinte nem is nagyon kapkodott el semmit, az átlagosan előírt időpontoknak mindig kivárta a maximumát, de aztán a végére belehúzott, mert már 10 hónaposan felállt és 12 hónaposan el is indult :)
A kisebb súlyú unokatestvére majdnem 15 hónapos volt, mire elindult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!