A védőnő szerint túl gyorsan fejlődik a fiam, és ez később lehet gond! Szerintetek?
Nincs igaza minden gyerek más ütemben fejlődik. Nekem 9 hónapos a kisfiam 81 centi és 9800 gramm, Ő most felül mászik feláll mostanában már lépeget is néha. Igaz Ő nem mond szavakat, de már egyre többet megért amit mondunk neki.
Nálunk is már mindenféle étel megy, nagyon szereti a hasát.
Nincs semmi gond a kisfiaddal, nyugodj meg, hallgasd meg mit mond a védőnő azt egyik füleden ki másikon be. :))
7 hónapos mászik felül megérti hogy nem, gyere 2 foga van eszik (hiszen tápszeres volt gondolom 4 hónapos kora óta kezdett mást enni) amit lehet egy csecsemőnek, és mivel 3 hónapja eszik így nem csoda ha 3 étkezés ki van váltva.
Ezek számomra egyáltalán nem extrák és nem csodaszámba mennek... Az hogy szavakat mond az igen, dehát azt nem is lehet befolyásolni sehogy ez nem a szülőn múlik úgy értem befogni a száját nyilván nem tudod.
Ilyet hogy NE BESZÉLJ hozzá még a teljesen nulla iq-jú, laikus gyerektelen valaki se mond, nemhogy egy védőnő...akkor az a védőnő nem hogy a diplomáját adja vissza, hanem eleve emberek közé se menjen...
Nem lehet hogy valamit félreértettél és az etetésre vagy mozgás terén felállásra vagy ilyesmire mondta hogy ne siettesd?
Vagy elnézte-elszámolta az életkorát a babádnak? Még ezt tudom elképzelni.
Én ezt nem értem.Átlagban 8hónapra teszik a mászást és az ülést,tehát nem olyan nagy eltérés van időben.Miért szólt be?
Az én védőnőm,nem mert szólni semmit a fiam mozgására,mert szerintem nem sok értelmeset tudott volna mondani rá,bár kérdeztem tőle is és az orvostol is,hogy minden rendben van a fiammal vagy esetleg baj van,lehet.5,5hónaposan kezdett mászni,6,5 felállt és 7hónaposan már kapaszkodva lépegetett!Egy értelmes szót tudott,az aja-aja-át én nem számitom annak.Tehát mindenki azt mondta,hogy addig amig nem erőltetem és mesterségesen kreálom a helyzeteket addig semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!