Mikorra alakul ki a baba normális napirendje?
Nekem majd négy hetes volt mikor kezdett kialakulni 1 normális napirend.
Nyugi a levegővel.Nem lesz gond.Először ne menjetek messze a háztól,ha sírás van haza tudjatok menni.De a legtöbb kisbaba szeret levegőzni.
A szopi közti időt próbáld meg kinyújtani legalább 2-2,5 órára,mert ha nem,akkor megterheli a gyomrát és azért fog sírni.Tudom,borzalmas érzés,amikor ordít,de majdmegedződsz te is.Még amúgy is kivagy a szülés okozta hormonális változások miatt.Próbálj sokat pihenni,akár a gyerekkel együtt.
A feszültséget meg nyugodtan add ki!Neked is jót fog tenni.
nyagyon ajánlom a suttogó titkai című könyvet.Neked kell rászokatni a renszerre,mert Ő nem úgy születik hogy mindent tud.Meg kell tanítani aludni enni.Én most vettem meg sajnos eddig szenvedtünk(10 hetes)de tegnap óta csoda történt velünk.Nagyon álldm ,és mostntól érzem hogy Anya vagyok mert van sikerélmény.Vedd meg ha van lehetőséged,és meglátod minden jobb lesz.
Sok sikert és kitartás
Ha úgy érzed, hogy sírnod kell, sírd ki magad. Ez teljesen normális, és hidd el, jót fog tenni. Velem is így volt. Nekem is sokat sír a babám, de megedződtem és talán már "nem olyan rossz", hogy néha nem tudom miért sír. Néhány hét múlva könnyebb lesz, én sem hittem el, amikor ezt mondták, de tényleg így van.
Boldog babázást! Egy 5 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!