Egyre nehezebben bírom! Mit próbálhatnék meg?
Szar ügy, de sztem ezen minden anyuka és kisbaba átesik egyszer.
Mi 8 hónaposan szenvedtünk így.
Már 16 hónapos, pár hónap múlva el is felejted, hogy ilyen korszak is volt!
Kitartást Neked!
Szia!
Nálunk ugyanaz a helyzet, mint nálatok.
Én néha beteszem a kiságyába, ott kedvére fel tud állni, és nem kell félnem, hogy baja esik, ha eldől.
Egyébként egyre ügyesebb, de még így is minden napra jut legalább két-három koppanás.
Tedd a kiságyba, tegyél neki be valami új játékot (pl: ásványvizes palackot, cipős dobozba rejtett régi játékot, vagy ilyesmit, aztán egy pár percet kapsz arra, hogy kicsit elnyúlj a padlón, és behunyd a szemed, hogy feltöltődhess)
Én így oldom meg.
Éjszakátok milyen?
Nálunk két hete minden éjjel egy órán át "gyakorol" a kiságyban...
Persze egy idő után elunja a dolgot, és akkor aztán "veszekszünk" egy kört.
Nagyon fárasztó.
Alig várom, hogy a felállás, mint olyan már ne valami újdonság legyen, hanem a világ legtermészetesebb dolga, hogy végre legyen egy kis nyugtunk megint.
Aztán lesz majd más dili... :-))))
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!Ezek szerint majd kinövi,addig maradok ilyen kifacsart citrom.Rengeteg játéka van,de mégsem érdekesek sokáig és természetesen mindig azokra a dolgokra ácsingózik,amiket mi használunk: telefon,távirányító,laptop és hasonlók.
Utolsónak:Az esti alvással egyelőre még nincs gondunk,akkor nem érez rá késztetést,hogy megmutassa a produkcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!