Hogyan szoktassam rá hogy átaludja az éjszakát a lassan 4 hónapos anyatejes babám?
Napközben csak szopizik, utolsó étkezésnek adok + 120 ml tápszert szopi után egy órával, lefekvés előtt, pont azért mert az lassabban emésztődik állítólag, hogy tovább tudjon aludni. De sehogy nem megy neki. Most éjjel 3* ébredt, de csak kétszer szoptattam, általában meg 1* szokott hajnali 3 óra körül.
Van olyan baba aki nem aludta át az éjszakát az elejétől fogva, hanem 3-4 hónaposan szokott rá? Azt hogyan csináltátok? Szoptatós anyukák érdekelnének!
Igen én is ettől "félek":-( Nagyon szeretem Őt szoptatni de most pl. beteg is vagyok, nagyon nehéz éjjel felkelnem, remeg a lábam, kezem, már 7 kilós és a büfiztetés meg kész tortúra, tovább tart mint az egész szopi. Addig meg járok föl-alá a lakásba, amíg ki nem büfizi magát, mert Ő nagyon mohón szopik, így sok levegőt nyel, tehát muszáj büfiztetnem.
Akkor nem valószínű, hogy hamarosan átaludja az éjszakát?
Akkor úgy látom ez az anyatejes babák 90%-nál így működik. Nem vagyunk egyedül...:-)
Imádom a kisfiamat, tehát érte mindent megteszek, akár óránként is felkelek,ha kell, csak jó arról álmodozni, hogy ha egyszer átaludhatnám az éjszakát milyen jó lenne...:-))
Az utolsó válaszoló akkor nagyon szerencsés:-)
Ja! Nem én pontoztam le senkit! Én nem szoktam pontozni a válaszokat!:-) Elolvasom és örülök, hogy írtatok!:-)
18 hós Kisfiam még mindig felkel éjjel is szopizni.
0-2 hóig felkellt,aztán 6 hónapig átaludta az éjjelt,aztán fél éves kora óta,mióta gondolom már nemelég neki a tejcsi,azóta is felkelünk..8 hónapos korában fogadott el előx mást a tejcsin kivűl,de a mai napig fontos számára a tejcsim no meg gondolom az effajta Anyai közelség is...
Az Ő lelkivilága a legfontosabb:-)
ja és sosem kapott tápxt.
Mert ugye a tápos babák köztudott,h nem kellnek éjjel.
Örülj te is h szopcsizik,nincs annál neki nagyobb kincs,ennél egézségesebb...Kitartás:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!