Nagyjából egy hete elkezdtem kóstoltatni a babámmal a gyümölcsöket. Normálisnak mondható ez a reakció?
Első nap kapott egy kanál almalevet, második nap hármat meg egy kanál pépet, harmadik nap öt kanál levet és két kanál pépet, ezt min délelőtt, de úgy vettem észre, hogy talán nem válik be nála, mert alvás közben tekereg, mint egy kukac és nagyon szeles, emiatt nem alszik nyugodtan. Leálltam az almával, vártam pár napot, aztán adtam neki őszi levet ugyanilyen adagolással, pép nélkül, de úgy tűnik ez is szél gondokkal jár.
Normális ez így és folytassam, vagy adjak inkább zöldséget, esetleg hanyagoljam az egészet és pár hét múlva próbáljam újra almával? Lassan 5 hónapos tápszeres a baba.
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a válaszokat! Kiváltásra igazából még nem gondoltam, csak kóstoltatásra. Bár, ha valami megtetszene a kisfiamnak és meg tudna enni belőle egy egész adagot, akkor kiváltanék valamit.
Mégegyszer köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!