Létezik olyan anya, aki sosem szerette /szereti a gyerekét?
Sokan nem tudják elképzelni,hogy hogyan nem szeretheti egy anya a gyermekét,de én elárulom nektek,bár nem vagyok anya.
Az elején neveli az anyuka a gyermekét rendesen.Egyszercsak tegyük fel,hogy a gyerek odamegy hozzá,és bevallja,hogy ő bizony homoszexuális.Ekkor az anya kitagadhatja.Ez az anya NEM szerette sohasem eléggé a gyermekét,és nem is szereti!
Én biszexuális lány vagyok,anyámnak nem merem elmondani,mert tudom,hogy mentálisan betegnek tartja az ilyen embereket.Én viszont pont ettől lettem nyitott,hogy nem vettem át a gondolkodásmódját.
Aztán adódhat még olyan helyzet is,hogy az anyuka belefojtja a kád vízébe a gyermekét..na az az anyuka sem szerette a gyermekét.
Helyzetektől függ,hogy az anya szereti-e vagy nem a gyerekét.
Hat kedves 2.te beteg vagy. De ha majd anya leszel, megerted. Meg ha homoszexualis is a gyereked, akkor is tied es akkor is szereted. Lehet, hogy ido kell, amig az anya elfogadja, de akkor is a te gyereked, akit te hoztal a vilagra.
Szereted a gyereked, meg ha bunozo is, vagy akar mit is tesz. Olyan anya sztem nincs, aki ne szeretne gyermeket.
De ha meg is akad olyan ember az nem erre a vilagra szuletett!!!
Meg fogtok lepődni, de bizony van ilyen anya.
Közeli ismerősöm nem szereti a gyerekeit. Hogy honnan tudom? Ő mondta, ezen szavakkal. Iker fiai vannak, 4 évesek. Utálja, hogy finnyásak, nyávognak, hogy ilyenek, hogy olyanok. Pár éve ismerjük egymást, és SOHA nem mondott nekem sem jót, sem szépet, de még kedves történetet sem a gyerekeiről. Csak panaszkodik. Mert betegek, meg óvodába kell hordani őket, mindegyik mást akar csinálni, külön ízlésük van, szóval minden baj.
Elborzadva hallgatom minden alkalommal. Amikor megismertem őt, még nem voltam anya, csak nagyon vágytam egy gyerekre. Rettegtem, hogy én is olyan leszek, mint ő, de mióta megvan a fiam, tudom, hogy nagy baj van vele. Sőt, most megint babát várok, és mikor elmondtam neki, úgy nézett rám, mintha nem lennék normális. Azt mondta, ha elölről kezdhetné, egyet sem szülne. Ja, és még egy szösszenet. Már most lakásra gyűjt, hogy a fiúk mielőbb el tudjanak költözni otthonról, de előtte reméli, hogy valami jó messzi város középiskoláját választják-kollégiumostól.
Van ilyen, csak ezek az emberek nem beszélnek róla, magukban tartják, mert szégyellik. Én beszélgettem egyel és megdöbbentő volt. Tényleg nem szereti a gyerekét. Nem is utálja, igazából semmit nem érez iránta. Szépen neveli ettől függetlenül, de érzelmi kötődést nem érez.
Olyat is ismerek, aki csak az egyik gyerekét szereti. a fiát utálja, a lányát szereti. De ezt ő így meg is mondta mindig mindenkinek, még a fiának is. Hát ők már felnőttek mondjuk. De ő is tisztességesen nevelte őket, csak hát a fiúval mindig ordibált, mindig ő volt a hibás mindenért.
6-os, én értékelem az őszinteségedet, bár tudom, le leszel pontozva. Hiszen itt tökéletes édesanyák vannak.
Szerintem igenis van olyan, hogy valaki nem szereti a gyermekét. Hát hogyne lenne. Annyi olyat hallani, hogy beledobta a wc-be, megszülte és titokban elégette (ez konkrétan a szomszéd településen történt nálunk)...stb, stb...ugyhogy nyilván ők nem szeretik a gyermeküket.
Egyébként miért kérdezed kérdező? Talán kétségeid vannak afelől, hogy te szereted-e eléggé a gyermekedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!