Nektek mennyi/milyen segitségetek van a baba körül?
Amíg babák voltak, nem sokat segített senki, mert úgy látták, nem igazán kell. Aztán ahogy nőttek, már többször elviszi őket anyu, a tesóm egy-két órára, néha esetleg anyunál alszik a háromból egy:)
A férjem sokat segített, éjjel is felkelt, három gyerekből kettő hasfájós volt, velük is sokat éjszakázott, napközben is ahol tudott, segített. (takarítás, nagybevásárlás stb.)
Anyós inkább anyagilag szokott segíteni: imád turkálóba járni, ezért sok-sok ruhával segít bennünket.
14-es, én is pont igy gondolom. Ez dönti el a tesót kb. Nem csak ez, de ez is.
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, ujjongás, zokogás, jaj de jó lesz, majd viszem kocsikázni, stb, stb...
...és most igy a 6hónapos gyerkőcömet mintha nem is akarnák látni sem, nemhogy segiteni.
Nekem nagyon nehéz egyedül. Igen, tudtam mit vállalok, akartam is, akarom is, szeretem is csinálni, de felemészt, hogy mindenki szarik a fejemre a férjem oldaláról. Anyukám messze lakik, de ő többet látja az unokáját még igy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!