Előfordul az, hogy egy baba az egyik irányba megtanul átfordulni, de a másikba nem?
A fiam most 5 hónapos, és kb. 4 hete tud a hátáról hasra fordulni. Ezt már nagyon szépen begyakorolta, mindkét irányba megy neki. A gond az, hogy nem szeret hason lenni, és amint átfordul, szinte azonnal nyűglődni kezd. Ha visszafordítom, két másodperc múlva megint hason van, és ez megy egész nap.
Azt viszont nem veszem észre, hogy a legkisebb jele is lenne annak, hogy próbálna visszafordulni hátra. Addig nyűglődik, amíg vissza nem fordítom.
Hagynom kellene, hadd próbálja? Csak olyan rossz nézni.
Van olyan, hogy valakinél ez kimarad, és sosem csinálja meg az ellenkező irányba?
Kedves utolsó! Neked is kitartást.
Mi az éjszakát megoldottuk, mert betettünk mellé egy szoptatós párnát, így ott nem tud megfordulni, és mindenki nyugodtan alszik. Még ez a szerencse. Nappal meg csak átvészeljük. Kitartás!
Nekünk is van ilyen "szopi" párnánk, az tényleg segített?
Gondoltam rá én is, de félek, hogy attól még csak hisztisebb lesz, hogy nincs tere mozogni....
Az utsó voltam...:)
Nekünk segített. Így nem is nagyon próbál fordulni, hanem szépen nyugodtan alszik. Nem zavarja, szerintem inkább segít neki, mert ez a fordulás valamiféle ösztön lehet.
Próbáld ki egy éjszaka, ha nem működik, még mindig kiveheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!