Hogyan tudnám megcsinálni 9hónapos babamnak a zabpelyhet?
Vízbe megfoztem neki vártam még kihűlt és tettem bele banánt,almat,barackot de nem ette meg oklendezett tőle.
Mindegyik gyümölcsöt.szereti egyébként
Tudnatok ötleteket adni hogyan keszitsem el neki mit tegyek bele?
Gyumolcson kívül mit lehet beletenni?
apró szeműből főzted? aldiban/sparban/lidliben lehet kapni aprószeműt, ami kimondottan zabkásának való.
ja, és sima vízzel főzve nem annyira finom szerintem, kicsit kesernyés. tápszerrel, vaníliával, étcsokival, lekvárral is ízesítheted a gyümölcsön kívül.
Én a Sparban szoktam venni, mert ott van ilyen aprószemű zabpehely.
én úgy szoktam, hogy a gyümit megfortyantom, és csinálod ahogy Te gondolod, de én teszek rá egy pici cukrot, és fahéjat, mert a gyümölcsök általában savanyúak, és megfortyantom az egészet. Csak 1 féle gyümit szoktam, főleg almát, vagy őszibarackot utána teszem rá a zabpelyhet.amit ha felforralok tejes vízben nagyon puha, és pépes lesz...ha kihűlt, utána még ha kell teszek hozzá tejet, vagy tápot, hogy hígabb legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!