Kislányom sokat alszik. Vashiányos?
9 hónapos kisbabám születésétől fogva rosszul aludt és nehezen aludt el, keveset aludt. Egy hete nem tudom mi van vele, de nappal minden ébren töltött 3 óra után alszik minimum 1-2 órát.
Eddig 24 órából max 10-11 et aludt küzdelmesen. Most meg, egy hete kb. 24 órából végig durmol 14-15 órát.
Szerintetek nem lehet, hogy valami baja van?
Pl. vashiány?
Ha vashiány és csak 3 het mulva viszem orvoshoz az nagy baj?
Eleg fura, ez nagyon sok alvas egy 9 honaposak.
Probalj meg sok vastaftalmu etelt adni neki + c vitamin cseppet, hogy a vitaminok, asvanyianyagok felszivodjanak.
A gy.orvos irhat fel vas cseppeket, de recept nelkul multivitamin szirupot ia adhatsz neki, amiben van plusz vas.
Szerintem nem vészes ennyi alvás, egy 9 hónaposnak még kell. Az én lányom ennyi idősen szintén ennyit aludt, bár ő csak 1 órákat napközben, de azt 2 óránként, nekünk ilyen a napirendünk. Nekem meg most pont az furcsa, hogy ezt nem tudjuk tartani, mert egyszerre 6 foga jön és qrva meleg van, jó, ha napközben összesen alszik háromnegyed órát. Épp most is azon kaptam fel a vizet, hogy képtelen vagyok elaltatni, egyszerűen nem tudok neki segíteni, csak tengünk-lengünk és éjjel is kell 2 óra, mire elalszik rendesen.
Ha nem kókadt egyébként, csak többet alszik, akkor lehet, a frontok és a meleg miatt. Figyeld, van-e más tünete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!