Mofli211 kérdése:
Jelenleg van egy 21 hónapos kislányom, és kiderült h jön a kistesó márciusban. Szerintetek ez nem korai?
Figyelt kérdés
Elég érett kislány és nincs a családban gyerek nagyon egyedül van, és így mindig engem rángatott mindenhová. Gondoltuk hát legyen tesó. Valakinek vannak hasonló történetei? és kis korkülönbség a gyerkőcök között?2013. aug. 3. 17:14
1/7 anonim válasza:
ez azért már nem lesz annyira kis korkülönbség a kis korkülönbség az 1-1,5 év. Mivele gyedül van gyerek igy végképp jó lesz. Ha Ti korainak gondoljátok akkor nem kellett volna próbálkozni. Semmi különös nincs benne átlag korkülönbség, sok családban van igy.
2/7 anonim válasza:
Majdnem 3 év lesz közöttük, az azért nem olyan kevés.
3/7 A kérdező kommentje:
Mi nagyon örültünk, hogy így alakult, csak kicsit félek még a gondolattól.De ő mindennap megsimizi anya hasát és mondja, hogy "tesó sejetlek"! Szóval érti és tudja, legalábbis úgy vesszük ki a szavaiból.
2013. aug. 3. 17:19
4/7 anonim válasza:
Nekem 1 éves volt a nagyobbik mikor kiderült hogy jön a kicsi.
Így köztük 21 hónap van neked már sokkal könnyebb lesz hiszen a te lányod 3 éves lesz mire a kicsi megszületik.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez így pont jó! Gratulálok!
6/7 anonim válasza:
Nekem 26 hónap van az első és második gyerek között, 21 hónap a 2. és 3. között.
3 év ideális.
off: ha azt írjuk, hogy korai, akkor elveteted???? :DDDD
7/7 anonim válasza:
nekünk 22 hónap van köztök és lehet jön a 3. baba kicsi 15 hónapos és még élünk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!