Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal novemberben jöttünk össze, de már előtt 1 hónappal beszélgettünk. Én 33L, Ő 36. Márciusban szeretnénk az eljegyzést megtartani. Szerintetek korai még vagy "ebben a korban" már nem nagyon számít mint ha 19-20 évesek lennénk?
azt mondják a szakemberek, hogy 3 év együttélés kell ahhoz, hogy valóban megismerd a másikat
nekem korai lenne nagyon, de majd biztos jönnek azok, akik néhány nap ismeretség után összeköltöztek, összeházasodtak és bejött nekik
szerencse is kell hozzá
Megjöttem. :)
Mi 1 hét ismeretség után jegyeztük el egymást. Esküvő mondjuk 1,5 év múlva lett, de végig komolyan gondoltuk minda2en és nem is bántuk meg.
Van egy gyönyörű kislányunk is azóta, akit imádunk. És persze egymást is.
Van abban valami állandóan romantikus, amikor a házastársad mindennap tud valami újat mutatni, amit még nem ismersz.
Szerintem ezt csak ti ketten tudhatjátok, hogy mikor jött el az ideje. Ha komolyan gondoljátok, akkor hajrá! És nem kell mások véleményével foglalkozni. Úgysem ők fogják együtt leélni az életüket, hanem Ti.
Én a férjemmel 1,5 hét után költöztem össze, 1 hónap után megkérte a kezem, rá 7 hónapra összeházasodtunk.
Igaz mi előtte 7 évig legjobb barátok voltunk, szóval ismertük egymást, mint a nyitott könyvet, régebben barátként laktunk is együtt...
Ti érzitek, ha úgy érzed, hogy nagyon jól ismered és így, ahogy van, megfeleltek egymásnak, akkor miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!