Miért olyan hihetetlen sokak számára, hogy egy hat hónapos kisbaba szinte mindent eszik? Pl: töltöttkáposzta, vajaskenyér, krémtúró, pörkölt
Nem hihetetlen, csak nem normális az a szülő, aki egy 6 hónapos baba fejletlen emésztőrendszerét ilyenekkel tönkre teszi. Töltött káposzta? Te nem vagy normális.
Imádom, amikor lehülyézik ilyen témában a védőnőt, ami egyértelmű. Mondd el a gyerekorvosnak is, hogy mivel eteted a gyereket. Vagy ő is hülye?
Szegény gyerek :-(.
Nincs ebben semmi hihetetlen, mert tény, hogy sok idióta felelőtlen ember vállal gyereket, akiknek nagyon nem kéne.
Az a szerencsétlen baba azt eszik, amit adnak neki, főleg ha éhes.
Az ilyesmi szerintem már kimeríti a bántalmazás fogalmát. Ha belegondolok, hogy az én kisfiamnak milyen hasfájása lett az őszibarack péptől, amivel 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, nekem meg totál lelkifurdalásom volt, hogy miért nem vártam ki a 6 hónapot... Borzalmas belegondolni, hogy más meg töltöttkáposztát etet az ilyen korú babájával. Bár gondolom az ilyen szülőt nem zavarja, ha szerencsétlen gyerek egész éjjel ordít a hasfájástól.
Nyilván okosabb vagy, mint azok, akik évekig ezt tanulják felsőoktatási intézményekben, és orvosi diplomákat szereznek táplálkozástudomány témakörben.
Az ilyen ne szaporodjon. Remélem, ha majd tinikorában a gyerek elkezd orvoshoz járni a gyomrával, meg mindenféle diétára lesz fogva, azért majd érez az illetékes némi lelkiismeretfurdalást.
Nem vagyok paramami, de a gyerekem egészségét szem előtt tartottam mindig. Nálunk is megy az üvöltés a kávéért, meg a sörért, mégis, maximum a kanalat nyalhatja meg 2 évesen. Esetleg chilis babbal nem kínáltátok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!