Mit csináljak? Nem akar reggelizni a babám.14 hónapos. Fél 8 és 8körül kel akkor megiszik 100 tápot.10körül próbálok adni valamit neki de nem. Eddig megette a szalámit zsömivel v vajaskenyér de már az sem.
Figyelt kérdés
Most már 1 hete csinálja amugy az ebéd sem ugy megy ahogy rég. Már lassan azt hiszem levegővel táplálkozik..2013. febr. 6. 10:28
1/8 anonim válasza:
Hagyd el a reggeli tápot. Mi is ezen vagyunk bár most szokunk átt a tejre. Reggel vagy hajnalban attól függ mikor kel pl: ha hajnal 4kor megébred adok neki 200tejet és visszaalszik aztán 8-fél9körül rendes reggeli felvágott kenyér stb.... Ha mondjuk valami varázslat által 7kor krl akkor nem kap tejet hanem 8kor reggeli. Nálunk tízórai soha nincs,mert akkor nem ebédelne.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen én is ezen gondolkoztam már hogy elhagyom a tápot reggel.
2013. febr. 6. 10:51
3/8 anonim válasza:
ennyi idősen a reggeli, esti tápszer a legfontosabb. SZüksége van a benne lévő anyagokra és segít a picinek "bekereteznie" a napját. Nem mellesleg folyadék. Enyém is ezt csinálta, 14 hós koráig szpen reggelizett, tízóraizott, ebédelt, uzsizott, aztán egyszer csak megőrült. Most 18 hónapos és a reggeli tápszer után csak délben eszik elsőnek. Kínálgatom néha de nem igazán kell neki és ez van a vacsival is. Semmi baja nem lesz, gondolom nem fogy vagy vékony, ha igen akkor baj csak.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a főttétel sokkal fontosabb,mint a reggeli tápszer. Sokkal több tápanyagot vitamint kap azzal,mint a táppal. Én már csak tejet adok neki reggel-este és egyáltalán semmi hátulütőjét nem tapasztaltam.
5/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! Te mennyi tápot adsz reggel neki, mert lehet adok kevesebbet és úgy próbálok reggelit neki adni.
2013. febr. 6. 11:34
6/8 anonim válasza:
Szerintem a 100 ml táp reggelire elég kevés, akkor én is inkább azt hagynám el, ha másból meg több fogyna.
7/8 anonim válasza:
Szerintem se kell már a tápszer ennyi idős babának.
Biztos jobban reggelizne.
A szalámit az enyém nem is szereti, sajtot, vajas kenyeret, májkrémet, virslit, tojást, sajtkrémet, csibezsíros kenyeret eszik reggelente, mikor mit.
8/8 anonim válasza:
valaki aki ért is hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!