Babán hasfájós, pedig még csak 2 hetes, mi segíthet rajta? Adhatok neki valamit ilyen kis korban?
Szia! Az én kisfiaimnak a Lactoherb teától is jobban fájt a hasuk. Nálunk egyébként az Infacol jött be, éjszaka is minden szopi előtt adtam. Klassz a csöpögtetője, nem kell kiskanalazni, és adhatod a picurkádnak is.
Boldog babázást! :o)
Szia! Én ebben a korban Espumisan szuszpenziót adtam a babámnak.Nem volt rossz , de a legjobban a gyenge köményes tea vált be: kb . 2 dl forró, felforralt vízbe 1 pici csípet egészkömény kell beledobni, majd leszűrni
.4hónapos baba anyukája
Sok-sok kitartás. nálnuk is jó formán csak az idő segíytett. Éjszakákat sétáltunk és tornáztukn át. Probáltuk az infacol, a grpie watert. Talán miko nem ittan a Laktoherbet az segített kicsit. Ha nem bírja a köményt mint az én picikém akkor szoptatós teának javaslom a kecskerutafüvet. Sok-sok kitartást. Nekm a második már nem hasfájós.
Még egy vonnd be apukát is.. hogy néha tudj pihenni, mert ez az időszak igencsak kimerítő lehet és megviselheti a kapcsolatotok.
Hello!
Nagyon jo gorcsoldo teak vannak(pl. babycalm), abba szoktam meg egy kis komanymagot tenni.De arra vigyazok, hogy legalabb minden harmadik szoptatas elott adjak egy kis infacol szuszpenziot. Nekunk bevalt.
Köszönöm szépen, felírtam minden ajánlott szert.
Hál isten, úgy néz ki, az Aloe Verás Acitvator is segít neki, néha gyötri a szél, de hamar elmúlik és a kaki is köjön utána.
Kilónként 2 csepp, napi 2 adagra elosztva, nálunk bevált.
Ajánlom, Ti is próbáljátok ki!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!