Bepállott a 8 hónapos kisbabám cunija. Ti mit használtok?
Figyelt kérdés
Én eddig hintőport.2013. aug. 3. 14:49
1/10 anonim válasza:
"cunija" Az mi? Egyálltalán Magyarországon vagyok?
2/10 anonim válasza:
Elég nagy baj ez! Ez igénytelenség
3/10 anonim válasza:
Nálunk is cuni a cuni, bár nem ez volt a kérdés. Miért igénytelenség?
Gyakran cserélem a pelust, nálunk is előfordult ennek ellenére ebben a kánikulában. Sudocrem vékonyan kenve segített órak alatt...
4/10 anonim válasza:
Jaj, de nagyon tüskések egyesek...
Próbáld meg pár naponta kamillával átmosni( egy törlés, egy vatta, még egy törlés, másik vatta)
Én ilyen melegben pampers premium care pelust használok. Gyakori peluscsere.
5/10 anonim válasza:
punciiiiiii! ez a cuni nekem olyan értelmezhetetlen, és nem is olyan közérthető kifejezés.
9/10 A kérdező kommentje:
Cuni,puni mindenki tudja mire gondolok. Asszem ez volt az utolsó kérdésem itt fenn. Egy egyszerű kérdésre is ezer rossz indulat. Gyakran van cserélve a pelusa 40 fok van kinn benn 30 igen előfordulhat. Tapasztalatok érdekeltek h más mit csinál. Gondolom nem mi vagyunk az elsők akiknek ilyen dög melegbe bepállik. Hétfőn gyerekorvos megmondja és kész.
2013. aug. 4. 10:52
10/10 anonim válasza:
Lehet fogynia kellene a lányodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!