Nekem ugyan a Pampers a kedvencem, de sokszor a narancssárga csomagosat veszem, az annyiban különbözik a drágábbtól, hogy nem rugalmas a zárószalagja. De nagyon jó, és elég olcsó. A Bella Happy-t is használtuk már sokszor, meg a zöld csomagos Tesco pelenkát, azok is beváltak, nem volt velük semmi gond.
2013. júl. 24. 11:09
2/18 anonim válasza:
Házhoz szállították nekem a pelust. Gyártási hibás pelusok voltak, általában színhibás, félre volt nyomva a minta. Volt benne Pampers, Libero, Lidl-is, Dada minden féle. Töredék áron. De közbe volt Tescos, Bella Háppy, DM-es kuponra stb. De volt Pampers és Libero is ha akciós volt.
2013. júl. 24. 11:12
3/18 anonim válasza:
Én Rossmannost hazsnálok,ha akciós,akkor zöld tescost.De mivel megtudtam végre,hol árulnak itt Dada,Toujours pelust,így kedden megyek 120db-ért a 4-es méretból,4800ft-ért(40ft/db).Amikor megszületett is,kaptam Dadát,37ft/db-ért,zöld tescot is.Egy csomag Liberot kaptam,alig vártam hogy elfogyjon,mert 2óra alvás után is nyakig pisis volt a kicsi.Pamperst (narancs,zöld) is csak akkor vettem,mikor akciós volt és olcsóbb volt úgy,mint a rossmannos,ami 47ft/db akciósan.Libero,auchan,fehér tesco nem vált be.Pamperst se adnék éjjelre rá amig csak tejcsis/tápszeres,mert elég gyengék.Tescos a zöld a legjobb éjjelre szerintem vagy a rossmannos.De még a Dada is jobb,mint a márkásabbak.
2013. júl. 24. 11:13
4/18 anonim válasza:
Én csak éjszakára használok Pampers-t, mert az az egy bírja nálunk átázás nélkül (néha még az sem). Nappal mostanában Lidl-ben kapható Toujours pelust használunk.
2013. júl. 24. 11:14
5/18 anonim válasza:
3.vagyok
És mellesleg szerintem a Pampers marha büdös alapjáraton,nem ha még pisil is bele.
2013. júl. 24. 11:15
6/18 anonim válasza:
Szia! Én mindig pamperst vettem de egyszer kaptunk aldi-st! Azóta csak azt veszek! Szerintem tökéletes! Soha nem volt vele baleset,de a liberóval meg néha a pampers-szel igen!
És az ára is tök jó!
2013. júl. 24. 11:19
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! Mentek a zöld kezek..
2013. júl. 24. 11:27
8/18 anonim válasza:
Mi az elejétől dm saját márkás pelust használunk. Árban megfelelő.
A hármas pelusnál észrevettem, hogy picit büdösebb, mint az egyes, kettes volt, ha kerül bele pisi, így gondoltam keresek mást.
Az egyik bababoltban volt olcsóbb fajta (33 Ft/db), de ránézésre ugyanazt tudta, mint a babylove. Na ez a pelenka kb. két óra alatt ázott át, míg a babylove kibír mintegy 12 órát.
Így eldöntöttem, nem váltunk. :)
2013. júl. 24. 11:50
9/18 anonim válasza:
kedves 2-es válaszoló, honnan rendeltél? köszi
2013. júl. 24. 12:08
10/18 anonim válasza:
2. vagyok. Egy ismerősöm szerzi valahonnan, nem tudom, hogy honnan. Vállalkozásként csinálja, számla képes is. Egyébként Csongrádon van. DE Szentesre is szállít, ha esetleg van erre ismerősöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!