Babátoknak használtok olcsó pelenkát?
Figyelt kérdés
Van itt aki nem Pampers vagy Libero pelust használ?
Annyi anyuka isteníti, de nekem ez drága sajnos. Milyenek az olcsóbb minőségűek? írnátok tapasztalatokat?? Bevált-nem vált be? köszönöm.
2013. júl. 24. 11:04
11/18 anonim válasza:
Szia!És fent van a neten,rá tudok keresni?Vagy a facebookon esetleg?Liberót rendelnék szívesen!!!!:)
12/18 anonim válasza:
szia 2. vagyok. meg fogom tőle kérdezni, és írok.
14/18 anonim válasza:
2. vagyok. Hova valósi vagy? Lehet, hogy postázna?
16/18 anonim válasza:
Szia! Nem tudtam még elérni, lehet nyaralni van a pelusos csaj. Majd próbálkozom, és amint tudok valamit jelentkezem.
17/18 anonim válasza:
Rendben van,köszönöm szépen!Itt megtalálsz ha aktuális lesz!!:)Szép estét!:)
18/18 anonim válasza:
Mindenféle pelust kipróbáltunk már... Éjszakára pamperst használok a kisfiamnál, mert olyan mint egy vízmű :)
Egyébként tényleg jok az olcsó pelusok! Dadát vagy Toujours-t szoltam venni általában, 40 ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!