Miket vettetek a babátoknak és mennyibe kerültek ezek a dolgok? Mindenből újat vettetek?
Venni, újat vettem, de kaptunk pár használt dologot.
Babakocsit mindenképpen mi akartuk megvenni, és a bútorokat sem akartuk használtan kapni.
Amit kaptunk az a járóka, pihenöszék és egy rakat ruha.
Nekünk kb mindennel együtt 1.000.000Ft volt, de ebben olyan szobabútor van amit tini koráig biztosan használni fog. A rácsoságy is átalakítható, amit kb 5 évesen kell kicserélni.
Ruhákat kaptunk,egy zoknit vettem neki újonnan 150ft-ért.Cumi/cumisüvegből új lett véve,kifogók is újak,textilpelusok,előkék is.Cumisüvegből 2kicsi,2nagyobb van.Darabja kb 2000-3000ezer között van,mert Avent.Kifogók a sima két db van,kb 2ezer lehetett,díszes kifogó meg egy db és az kb 2ezer.Textilpelus 3db 1000-1500,van kb 10 db.Előke 5db,nem tudom mennyi lehetett.Pelenkázó hazsnáltan kb 1500,kiságy ingyen.Szivacs bele kb 3ezer.Vannak új ruhák is,amiket kaptunk,de nem olyan sok.Mi tényleg mindent kaptunk és kaján peluson kivül mást nem vettem neki még.Csőrös poharat vettem neki 1500ért,de nem is használja egyenlőre még,mert szivoszállal iszik.
Szerintem ruhákból nem fontos az új,de másból igen.Pl textilpelus,cumi,cumisüvegek,kiságy matraca,törülköző.
Ruhán kívül mindenből újat vettünk.
Kiságy:11 000 Ft
pelenkázó:20 000 Ft
babakocsi: 37000 ft és 1 évesen sport babakocsi 11 000 ft
légzésfigyelő: 15 000 ft körül volt, párom vettem, amíg mi a kórházban voltunk
járóka: 11 000 ft
hordozó: 11 000 ft
Megvettük a rendes, nagy 120x200-as ágyat és a hozzá tartozó szekrényt, ez akciósan 50 000 ft volt.
Ezek voltak a nagy tételek, a többi amit megvettünk az kb. 60 000 ft körül volt (orrszívó, törülközők, hálózsákok, textilpelus, popsitörlő, ruhák, cumisüveg, cumi, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!