Anyukák, titeket nem zavar az anyatejről való áradozás?
1-es válaszoló vagyok,és nem értem miért kellett lepontozni.
Én csak az igazat írtam,onnan tudom,hisz magam is kutatóként dolgozom és nagyon sok mindent tudok az anyatejről,olyat is amiről egy laikus embernek fogalma sincs.
Jelenleg én is anya vagyok,szoptatom a lányom,már 7 hónapja,de nem ítélem el azt,aki nem tud,és tápszerhez nyúl.
Nincs ezzel semmi baj,de úgy gondolom,hogy attól még ők is beláthatják,hogy tényleg az anyatej a legmegfelelőbb és legegészségesebb egy újszülött számára.
7es válaszolo rátapintott a lényegre,a tápszeresek(akinek nem inge nem veszi magára,tudja az akire vonatkozik) mártirnak állitják be magukat mert hogy őket mindig bántják az anyatejes babák anyukái,pedig ez nem igaz,ugyanannyit szidják a szoptato anyukákat is a tápszeresek is pedig ez butaság,aki tápszerhez nyul nyilván azért teszi mert valami okbol nem tud szoptatni,akkor meg mi mást tehetne?!éhen csak nem halhat az a gyerek.Aki meg megteheti az szoptat,nagy adomány ha valakinek modjában áll a babáját szoptatni,de mikor nincs más akkor nyilván mindenki odaadná a tápszert.Nem értem miért kell ezen állandoan vitatkozni.
Amugy engem is zavar hogy akárkivel találkozunk még ha nem is ismerem rögtön ezt kérdezi hogy "szopik?" meg "van tejed?" ez egy intim dolog,ok a családomra valamennyire trtozik de nem akárkire.amugy szoptato anyuka vagyok....
Engem nem zavar, sőt örülök neki, mert így sikerült mindkét gyerekemet szoptatni. Annyi infót kaptam róla, hogy felkészülten tudtam szoptatni. Az első babánál nehezen indult be, de szerencsére a védőnőm sokatbsegített. Nem vettem tolakodásnak, mert jót akart. Nagyon jó dolog szerintem.
Valószínüleg azert áradoznak róla, mert a babának az a legjobb táplálék. Persze már most is le lett pontozva az, aki szót emelt az anyatej mellett, és majd én is kapom a piros kezeket, és ez sokkal,jobban zavar, mint az, hogy próbálják rávenni az anyákat arra, hogy szoptassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!