Milyen fúnevet adnátok a most születendő gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Születendő fiú gyermekünknek nem találom azt az igazit nevet, amit most adnék Neki. Már egy kicsit besokaltam a tucatnevekből. Ritkább, de használható nevet keresek.
Tudnátok ilyeneket mondani?
2013. aug. 2. 08:36
21/30 anonim válasza:
Szia!
A kisfiunkat Krisztiánnak hívják. Ami még tetszett az a Dominik és a Levente.
22/30 anonim válasza:
Novemberre várjuk az első babánkat, Leon Kevin lesz.
23/30 anonim válasza:
Előző vagyok, a férjem pedig Edward keresztnevű :) ő nem akarta, hogy a baba keresztneve is ugyanaz legyen,mint az övé.nem szereti ezt az ifjabb dolgot :)
24/30 SzCJudit válasza:
2 évesem Zétény, 6 hetesem Zente
25/30 Kiscsillag7906 válasza:
Fiaim: Adrián, Ármin Krisztofer, a kicsi pedig Benett Noel! Ismerős kisfia Jácint, kicsikeresztfiam pedig Zétény!
26/30 A kérdező kommentje:
Huu, rengeteg válasz érkezett. Jobbnál jobbak. Köszönöm. Nekem a Regő a favorit, de szóba került a Kolos, Nimród, Vencel. Marcell még a nagy kedvenc, de minden harmadik kisfiú Marci. Nem egyszerű a választás, hogy olyat adjál amivel felnőttként is tud érvényesülni és az adott nevet ne kösd senkihez.
2013. aug. 2. 23:17
28/30 anonim válasza:
A Domonkos is tetszett nekem.
20-as voltam.
30/30 anonim válasza:
A másfél éves fiam Soma, de ha most születne meg, akkor is Soma lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!