Milyen fúnevet adnátok a most születendő gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Születendő fiú gyermekünknek nem találom azt az igazit nevet, amit most adnék Neki. Már egy kicsit besokaltam a tucatnevekből. Ritkább, de használható nevet keresek.
Tudnátok ilyeneket mondani?
2013. aug. 2. 08:36
11/30 anonim válasza:
Előző vagyok, azt kifelejtettem, hogy a kisfiúnk Gergő, apukája Márton.
12/30 anonim válasza:
Mi Mihályt, Mátyást vagy Károlyt szeretnénk.
13/30 anonim válasza:
Ábel, Bánk, Milán (bár az nem ritka), Gabriell
14/30 anonim válasza:
Ervin születik nemsokára, a bátyjai Ottó és Árpád
15/30 anonim válasza:
Kisfiamat Nimródnak hívják. Ha a pocaklakó fiú lett volna, a Milán nevet kapja. Nagyon tetszik még a Zsombor, de nem passzolt volna a vezetéknévhez.
17/30 anonim válasza:
AZ Olivér nekem is a kedvenc fiú nevem, de apa leszavazta.
Két név között vacilálok: Emil és Zsanád.
Remélem lány lesz a következő! :D
19/30 anonim válasza:
Az én fiam Krisztofer (nem roma) a második neve Zsolt apuka után. Ha megint fiam lesz akkor Zsolt Marcell lesz. Amik nekem tetszettek még a Milán (unokaöcsém) Brendon,ezt én leszavaztam,erre uncsitesómnak ezt a nevet adták. Noel is tetszett,de sajnos nagyon tucatnév lett.
20/30 anonim válasza:
Kisfiam Levente.
Tetszett még a Kristóf, Marcell, Olivér, Dénes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!