Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismerősöm hat hónapos kisfiára...

Ismerősöm hat hónapos kisfiára kellene vigyáznom egy egész éjszaka. Nekem még nem volt picibabával dolgom. Elvállaljam?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 21:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
26%
és aki itt cinikusan gratulál, az miben látja a hatalmas veszélyt a gyerekre nézve?
2013. aug. 1. 22:35
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, a paprikáscsirkés kommented után kétlem, hogy az utóbbi 15-20 évben láttál egyáltalán 6 hónapos babát:D
2013. aug. 1. 22:36
 23/31 anonim ***** válasza:
79%

Egy 6 hónapos baba hogy eszi meg a paprikás csirkét? Ilyenkor leginkább tejet, tápszert, pépes almát, hasonlót kellene ennie.

Szerintem ne vállald, mert baj lehet belőle.

2013. aug. 1. 22:36
 24/31 anyács ***** válasza:
87%

Talán van oka annak ,hogy többen is nemtetszésüket fejezték ki a 6 hónapos csecsemő táplálásával kapcsolatban..

Hat hónaposan az én gyerekem még nem evett se krémtúrót, se joghurtot, se paprikás csirkét. :) Főleg nem éjszaka! DE biztos nem jár hozzájuk a védőnő és nem tájékoztatta megfelelően a hozzátáplálást illetően. Biztosan el tudja nyammogni a baba a turmixolt paprikáscsirkét:)

2013. aug. 1. 22:39
 25/31 anonim ***** válasza:
10%
Aki szerint baj lehet belőle, az nagyon eltávolodott a valóságtól. Azért nem mindenki ilyen gyáva.
2013. aug. 1. 22:42
 26/31 anonim ***** válasza:
67%
6 hónapos gyerek anyatejet, tápszert, forralt vizet, teát szokott inni.De enni semmit:D Paprikáscsirkét végképp:DD
2013. aug. 1. 22:42
 27/31 anonim ***** válasza:
31%
Akármilyen hihetetlennek hangzik, de sok helyen (főleg vidéken) egyáltalán nem hisznek a tápszerben, ezért elég hamar elkezdik a hozzátáplálást. A nagymamám mesélte, hogy az anyám koraszülött volt, ezért ő már 5 hónaposan bablevest adott neki, hogy megerősödjön. Nekem anyám "csak" 6 hónaposan adott ilyeneket. Anyám már 42 éves, semmi baja nem lett. Nekem se. Se lisztérzékenység, se laktózérzékenység meg egyéb "divatos" betegségek. Nem mondom, hogy én is ilyen könnyedén fogom venni a hozzátáplálást, de ítélkezni sincs jogunk, az már egyszer biztos.
2013. aug. 1. 23:27
 28/31 anonim ***** válasza:
46%

"Ráadásul ott kezdődik a dolog, hogy egy 6 hónapos babát egész éjszakára nem bízunk más emberre.Még a saját anyánkra sem."

Hú én rábíztam a 7hetes gyerekemet egy egész éjszakára anyukámra.... de egyébként senkinek sem lett semmi baja!!

2013. aug. 1. 23:31
 29/31 anonim ***** válasza:
15%

Én már 4 honaposan paprikás krumplit kaptam, meg még sok mást. Most vagyok 23 éves, és semmi bajom sincs, és nem is volt. Van egy 18 honapos kisfiam, 4-5 honaposan kezdte el enni a leveseket, husit, tésztát, krémturot kenyeret, stb...

Nagyon bejőtt neki, most is imádja ezeket a kajákat. Nincs semmi baja, nagyon erős, egészséges életvidám kisfiu Am. én sem hiszek a tápszerben.

Szerintem vállald el nyugodtan, de persze legyen elérhető az anyukája telefonon, ha esetleg van valami.

Sok sikert Neked:)

2013. aug. 2. 02:18
 30/31 anonim ***** válasza:
58%

Lehet, hogy én is le leszek itt pontozva, de azért elmesélem a saját tapasztalatomat.

15 éves voltam, amikor ugyanilyen szituba kerültem. 5 hónapos volt a baba, elvileg átaludta az éjszakát, a szülei elmentek bulizni, és kértek, hogy csak akkor hívjam őket, ha nagy baj van. Az éjjel csodásan alvó baba meg persze felébredt, én meg nem tudtam megnyugtatni, de a szüleit se mertem hívni, hiszen arról volt szó, hogy ne zaklassam őket. Végül egy óra hiábavaló ringatás után, amit a gyerek végigüvöltött, hívtam anyukáját, aki hazajött ugyan, de még neki állt feljebb.

Én tuti nem vállanám el ezek után, mert az ördög soha nem alszik.

2013. aug. 2. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!