Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják sokan azt, hogy...

Miért mondják sokan azt, hogy a babájuk átalussza az éjszakát, holott hajnalban még felkel enni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy este 10-től reggel 6-ig aludt, aztán kaja, és utána még 8-ig szunya. Ez tök relatív, hogy kinek mi a reggel, meg mi a hajnal. Aki koránkelős, annak az 5-6 már reggel.Nekem még az éjszaka közepe :)
2013. aug. 1. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy egyfolytában alszik több órát. Ha este 8-tól reggel 4-ig alszik, az már szerintem az a kategória, amikor igenis átalussza az éjszakát. Tehát éjjel nem 3 óránként kel fel enni. Ha mondjuk éjjel 1-kor is kelne, akkor nem aludná át pl.
2013. aug. 1. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Én akkor mondtam, hogy átaludta az éjszakát, amikor este 9 - től aludt reggel 7 - 8 - ig, ez 6 hetes korától volt így sokáig. Most már este 8 - tól alszik reggel 9 - ig, 20 hónapos.
2013. aug. 1. 15:51
 14/20 A kérdező kommentje:
8tól 9ig? Nem semmi! Az én 2 évesem csak 9től 7ig alszik. Én 2 rossz alvó gyerkőcöt kaptam :)
2013. aug. 1. 19:17
 15/20 anonim ***** válasza:
A fiam este 8-9-től délelőtt 10-11-ig, és délután még 2-3 óra. Nagy mázli. A lányom is jó alvó volt, de azért ennyire nem, bár a lényeg, hogy éjjel ős aludt.
2013. aug. 1. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem egyáltalán nem mondható rossz alvónak a tied sem, ha reggel 7-ig alszik, sokan örülnének neki, ha ennyit aludna egyhuzamban a gyerekük főleg kisebb korban, de hallottam már több anyukától, hogy még a két év körüli gyereke sem alussza át az éjszakát.

Utolsó, az sem semmi, akkor nagyon jó alvókája van. Az enyém is alszik még ebéd után is legalább 2 órát, de ha fáradtabb, akkor 3-mat is.

2013. aug. 1. 22:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Durva, ugye? Óriási szerencsém van vele. És újszülöttnek is ilyen volt...Ébren teljesen élénk, jókedvű. Igazság szerint lehet benne valami genetika, anyukám szerint én bármeddig képes voltam aludni. Most is tudnék, ha lehetne.:)
2013. aug. 1. 22:46
 18/20 A kérdező kommentje:
16osnak: Nem egyhuzamban alszik ennyit, 1szer eszik és töbször ébred éjjel. Igaz visszaalszik, de akkor sem öröm fél óránként kelni, hogy odaadjam a cumit. És igen, nekem is van egy 2 évesem aki kelni szokott (bár nem minden éjjel, de elég gyakran).
2013. aug. 2. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem azt jelenti hogy átaludta az éjszakát hogy nekem nem kell hozzá kelnem. Ergo lefektetem 9 kor ,magam mellé külön kiságyba, ha forgolódik magam mellé veszem ,megszoptatom és fel sem kel. Ez kezdetben akár 3 szor is történhet egy éjszaka de sem Ő sem én nem kelünk föl és apát sem zavarjuk,ergo átalussza az éjszakát :)

Ha te kimész pisilni éjszaka akkor 30 éves korodra még nem alszod át az éjszakát?

Ha tombol sír , nyűgös az más.

2013. aug. 2. 15:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, hát, nem tudom, én ezzel nem értek egyet. Szerintem addig, amíg éjjel is eszik, addig nem alussza át az éjszakát, az egy dolog, hogy te úgy szoptatod meg, hogy fel sem kel rá, de ha nem etetnéd meg, akkor valószínű, hogy csak felébredne, mert éhes, vagyis evés nélkül nem aludná még át az éjszakát. A másik meg, hogy attól, hogy ő nem ébred rá fel, attól te még igen, vagyis te sem aludhatod át az éjszakát folyamatosan, ébredés nélkül. Így szerencsésebb vagy, mert meg tudod oldani az etetést úgy, ahogy írtad, de ha a babád tápszeres lenne, akkor már bonyolultabb lenne éjjel akár háromszor megetetni. Szóval lényeg, hogy az én nézőpontomban akkor mondható, hogy átalussza az éjszakát, ha tényleg evés nélkül folyamatosan alszik egész éjjel.
2013. aug. 3. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!