Miért mondják sokan azt, hogy a babájuk átalussza az éjszakát, holott hajnalban még felkel enni?
Kérdező, szerintem egyáltalán nem mondható rossz alvónak a tied sem, ha reggel 7-ig alszik, sokan örülnének neki, ha ennyit aludna egyhuzamban a gyerekük főleg kisebb korban, de hallottam már több anyukától, hogy még a két év körüli gyereke sem alussza át az éjszakát.
Utolsó, az sem semmi, akkor nagyon jó alvókája van. Az enyém is alszik még ebéd után is legalább 2 órát, de ha fáradtabb, akkor 3-mat is.
Nekem azt jelenti hogy átaludta az éjszakát hogy nekem nem kell hozzá kelnem. Ergo lefektetem 9 kor ,magam mellé külön kiságyba, ha forgolódik magam mellé veszem ,megszoptatom és fel sem kel. Ez kezdetben akár 3 szor is történhet egy éjszaka de sem Ő sem én nem kelünk föl és apát sem zavarjuk,ergo átalussza az éjszakát :)
Ha te kimész pisilni éjszaka akkor 30 éves korodra még nem alszod át az éjszakát?
Ha tombol sír , nyűgös az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!