Ti hogyan altatjátok a babátokat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 09:08
11/11 anonim válasza:
Az elején ringatva, utána csak a bébihordóban húzogatva aludt el, majd jött a hasra fektetés és popsipaskolás, majd mellé feküdtem és oldalára fordítottam (mintha szopizna) paskolgattam és susogtam. Mára végre eljutottunk odáig, hogy hasra fektetem, énekelek neki és elalszik (most lesz 5 hónapos). Sosem hittem hogy valamikor is lesz olyan hogy sírás nélkül aludjon el, remélem ez már ígymarad és nem kell ringatni. Este eddig szopival aludt el, mostmár ugyanígy kell altatnom, beleteszem az ágyába és éneklek. A babakocsitól retteg az első pillanattól kezdve, nem is tud aludni benne, ezért csak akkor használjuk ha nem álmos és nem hosszabb útra megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!