Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetesemnek baj, ha büdi a...

10 hetesemnek baj, ha büdi a kukaca?

Figyelt kérdés
A védőnő és a doki is azt mondja hogy nem kell neki huzogatni. Én ma egy nagyon-nagyom kicsit megpróbáltam és a "hegyén" lévő fehér cuccot letisztitottam róla, büdös hal szagú volt. Ez gond?
2013. júl. 31. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a kislányommal jártam így,nem mertem kitakarítani onnan a magzatmázat és az is büdi lett.1 hónapos volt mikor megkértem tapasztalt tesómat,hogy valamit kezdjen vele és mutassa meg hogy kell kitisztítani.A védőnő nekem annyit mondott anno,hogy majd magától kitisztul,de nem tette így megcsináltuk mi.

Szerintem gond a te eseted is,valahogy ki kellene tisztítanod,de nem tudok segíteni ebben mert kisfiúval még nem volt dolgom.

2013. júl. 31. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
De,gond.
2013. júl. 31. 20:53
 3/8 A kérdező kommentje:
És mit csináljak vele? Csak egy pindurkát jön fel rajt a bőr.
2013. júl. 31. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő azt mondta, hogy már az elejétől kell tisztítani a kukit.

Óvatosan lehúzod a bőrt, amíg engedi,nehogy berepedjen, fájjon neki. És bő vizes vattával óvatosan letörlöd róla a cuccot.

2013. júl. 31. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Baj bizony. Hogy mosod meg ha nem húzod fel? Csak nagyon óvatosan szabad, nehogy megrepedjen, ahogy már előttem is írták. Mellesleg ha nem akarod hogy letapadjon neki, jobban teszed ha húzogatod.

11 hós kisfiú anyukája

2013. júl. 31. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki,hogy ne bántsam 1 éves koráig,de én azért picit hátra szoktam húzni,nagyon finoman,nehogy megsértsem és letörlöm róla a cuccot. Van is mit letörölni,nem hiszem,hogy jót tesz,ha ezt otthagyom... Szóval igen,szerintem is baj,hogy olyan szaga van a kukacának,mert ez valószínüleg valami fertőzés.
2013. júl. 31. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Vicc hogy minden doki mást mond.
2013. júl. 31. 22:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 2. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!