Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiatok kukaca mennyire...

Kisfiatok kukaca mennyire van/volt letapadva?

Figyelt kérdés
Műtötték vagy felszabták? Létezik rá krém, segített elkerülni a műtétet?
2012. nov. 18. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idős.
2012. nov. 18. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:

2 éves,eddig nagyon le volt tapadva,az orvosunk eddig azt mondta nem kell piszkálni, viszont küldött volna a sebészetre, ha nem jön fel mire szobatiszta...

Közben elment nyugdíjba a dokink, és az új orvos azt mondta nem lesz így jó,kell húzogatni.Írt ki krémet, ftorocort a neve,azt mondta ha ez segít,akkor nem kell műteni,vagy felrántani.Kb 1 hónapja használjuk és látványosan segített eddig.

Mivel hormon tartalmú a krém, elég kevesen írják ki,de a doki megnyugtatott,hogy olyan picit kell használni, hogy nincs káros hatása.Én örülök ennek a változatnak,mert nem kell drasztikusan beavatkozni...

Szerintem mindenképp kérdezz utána mielőtt megműtik fiadat.

Ja és tuti tényleg,hogy nem okoz gondot,mert öcsémnél is ez volt a probléma, elég sokáig kenegette anyukám mire feljött neki, most 14 éves és teljesen egészséges:)

2012. nov. 18. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak nagyon le volt tapadva, és szűkülete is volt. 22 hónapos volt, mikor a letapadás nagy része magától felszakadt neki. Borzasztó volt. Akkor lett szobatiszta. 2-3 hónap múlva mentünk urológiára, ott kapott Dermovate kenőcsöt, az két hét alatt megszüntette a szűkületet, és a letapadás is oldódott. Januárban lesz 2,5 éves a fiam, nemrég nézte a doktornő, azt mondta olyan kicsi helyen van letapadva, hogy az már nem gond, majd elmúlik. Minden este fürdésnél felhúzzuk neki, és megmossuk a makkját. Nagyon apránként, kezd ez is eltűnni.
2012. nov. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!